Rainesto Üye TurboCall' Alıntı: İngilizce olarakmı kullanıyorsun dostum MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Evet
TurboCall' Alıntı: İngilizce olarakmı kullanıyorsun dostum MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Evet
Esendağlı Üye Konu ve bilgilendirme için çok teşekkürler. Ben yükledim cihazdaki takılmalar gitti daha bir stabil oldu sanki,batarya durumunu ilerki zamanlarda daha iyi anlarız.
Konu ve bilgilendirme için çok teşekkürler. Ben yükledim cihazdaki takılmalar gitti daha bir stabil oldu sanki,batarya durumunu ilerki zamanlarda daha iyi anlarız.
İnternettin HOCA Üye @Eren' Alıntı: Prewiew for Developer uygulaması cihazında yükümü? Yüklü ise programı aç ve "Enable Kutucugunun" İşaretli olduguna dikkat et. Genişletmek için tıkla ... Saol oldu bitti {°≤°}
@Eren' Alıntı: Prewiew for Developer uygulaması cihazında yükümü? Yüklü ise programı aç ve "Enable Kutucugunun" İşaretli olduguna dikkat et. Genişletmek için tıkla ... Saol oldu bitti {°≤°}
papakudioflu Emekli Yönetici Uygulama ve oyunların bazıları güncelleniyor. Fakat güncellemeler kısa sürüyor.
İnternettin HOCA Üye papakudioflu' Alıntı: Uygulama ve oyunların bazıları güncelleniyor. Fakat güncellemeler kısa sürüyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen {°≤°}
papakudioflu' Alıntı: Uygulama ve oyunların bazıları güncelleniyor. Fakat güncellemeler kısa sürüyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen {°≤°}
4MaGuS Üye benim çarklar yine başlangıçta takıldı 15dk duruyor 920 de hep böyle oldu ya niye acaba 925 de hemen yüklüyor, bunlarda sorun varya
benim çarklar yine başlangıçta takıldı 15dk duruyor 920 de hep böyle oldu ya niye acaba 925 de hemen yüklüyor, bunlarda sorun varya
yunusiyunus Üye Güncelleme %0 olarak kaldı ileri gitmiyor (telefondan) iptal de edemiyorum ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Güncelleme %0 olarak kaldı ileri gitmiyor (telefondan) iptal de edemiyorum ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
PureFood Üye Çarklar en başta demir attı, sonra ateşlendi. Fark yok tabi sistemde ama final sürüm için yoğun çalıştıklarını düşünüyorum.
Çarklar en başta demir attı, sonra ateşlendi. Fark yok tabi sistemde ama final sürüm için yoğun çalıştıklarını düşünüyorum.
GianniInfantino Üye Konu Sahibi Güncelle dediğim an dosya taşınmasıyla yaklaşık 7 dakikada bitti. 2GB ram candır
BelaMonte Üye yunusiyunus' Alıntı: Güncelleme %0 olarak kaldı ileri gitmiyor (telefondan) iptal de edemiyorum ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Güç tasarrufu açıksa kapat
yunusiyunus' Alıntı: Güncelleme %0 olarak kaldı ileri gitmiyor (telefondan) iptal de edemiyorum ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Güç tasarrufu açıksa kapat
papakudioflu Emekli Yönetici Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız batarya performansı baya baya geliştirilmiş. Lumia 925'in bataryası coştu Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız batarya performansı baya baya geliştirilmiş. Lumia 925'in bataryası coştu
yunusiyunus Üye Güç tasarrufu yok H tek oluyor + kısmı yok MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH Üye yunusiyunus' Alıntı: Güç tasarrufu yok H tek oluyor + kısmı yok MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... avea mı hattın
yunusiyunus' Alıntı: Güç tasarrufu yok H tek oluyor + kısmı yok MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... avea mı hattın