Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tag Heuer bir cihazında kullanmıştı onu abi, normal cihazlarda olsa güzel olurdu.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
TagHauer bununla aynı sistemi kullanmamıştı ama yine de benzerlik var. Ayrıca saatteki enerji ihtiyacıyla telefondaki arasında kaf dağı kadar fark var. Zaten Nokia da bu sistemle telefonu şarj etmenin peşinde değil. Sadece ekran enerjisi buradan kullanılacak ki bu da %40 gibi bir batarya tasarrufu demek.

Tepkiler: beats

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gençler nereye gittiniz siz bir sakin olun bakayım. Konu nerede siz neredesiniz. Konuyla ilgisiz mesaj yazarın ağzına biber sürprizim var

Tepkiler: emz, ogzhnoTr, Rainesto ve 1 kişi daha
Gençler nereye gittiniz siz bir sakin olun bakayım. Konu nerede siz neredesiniz. Konuyla ilgisiz mesaj yazarın ağzına biber sürprizim var
Abi konu dışı birşey sorucam.Valla biber mi sürersin bilemem ama bu mağazadaki program yapımcılarına nasıl ulaşılabilir?Bir Türkçe oyunun sahibine ulaşıp bir fikir beyan etmek istiyorum ama nasıl ulaşırım bilmiyorum

Asıl konu dışında herşeyden konuşulur olmuş, tartışma da cabası...
Lütfen mesajlaşmalara konu dahilinde devam edelim, karşılıklı sataşma ve tartışmalardan uzak duralım.

Aynı tavrı sürdürenler hakkında cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Son düzenleme:

YkPkY

Üye
bakalım üç paneli seri paralel bağlayacağım.herbir panel 3v üretiyor.amper değerini ölçmedim daha henüz.
hafta içi bi aksilik çıkmazsa çalışmaya başlayacağım.eğer olursa bide nfc kiti bulup onunla uyarlıyacağım

dakamon

Üye
İnşallah verimli olur ama ben proje tasarımı dersimde yenilenebilir enerjiler üzerinde çalışmıştım ne yazikki hala paneller yeterli verimlilikte değil. Yani güneş tarlaları yapacaksan maliyeti karşılıyor fakat evin çatısına koyduğun bile biraz maliyeti oluyor cep telefonuna konan nasıl bir verim verecek açıkcası merak ediyorum çalışmanın en büyük takipçisiyim.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: YkPkY

YkPkY

Üye
amacım zaten bianda şarj etmesi değil.gün içinde telin her ters masaüstünde durduğunda ekstra bi enerji sağlaması.

Bir daha uyarmayacağım.
Lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyin, konu dışına çıkmayın.

Akhtoher

Üye
Bir daha uyarmayacağım.
Lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyin, konu dışına çıkmayın.

Bu üyenin ne gibi bir ayrıcalığı var? Defalarca uyarıyorsun yine aynı. Geçmişte biz yaşadık aynı şeyi şırrak diye cezamız kesildi dakamon neden ceza almıyor uyarmana rağmen tahrik etti bizi?

Tepkiler: TurboCall
Forumda kimsenin ayrıcalığı yok.
Doğrudan ban/ceza puanı sebebi olmadığı sürece herkese öncelikle sözlü uyarı yapıyoruz.
Ancak her sabrın bir sınırı var.
Lütfen artık mesajlar konu dahilinde devam etsin.

leeshore

Üye
Ay sonunda geleceği söylenen 8.1 preview için olan güncelleme gelecek mi ? Yoksa bu son verdikleri güncelleme ile final sürümü mü göreceğiz ?

Ay sonunda geleceği söylenen 8.1 preview için olan güncelleme gelecek mi ? Yoksa bu son verdikleri güncelleme ile final sürümü mü göreceğiz ?

Ay sonunda "mağazaya" dosya yöneticisi gelecek.
Dosya yöneticisi sistem güncellemesi olarak verilmeyecek.

Preview sürümüne final öncesi bir güncelleme daha verilip verilmeyeceği belli değil.
Muhtemelen başka güncelleme gelmeyecek final sürüme kadar.

Tepkiler: leeshore

Akhtoher

Üye

Aerize'yi boşuna mı satın aldık acaba :S

leeshore

Üye
Microsoft eksikleri bir bir kapatıyor. Bir de büyük ekranlı cihazlar için tek elle kullanma seçeneği eklerse mükemmel olur. Çünkü 6" nadir de olsa işkenceye dönüşebiliyor