Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Lütfen bu konuyu amacından saptırmayalım 8.1 güncellemesi hariç diğer sorunlar için ayrı konu açınız. İyi forumlar

dakamon

Üye
Lütfen bu konuyu amacından saptırmayalım 8.1 güncellemesi hariç diğer sorunlar için ayrı konu açınız. İyi forumlar

Guncellemenin özellikleri telefonlarınıza etkisini falan konuşunda biraz daha bu çerçevede olmaya çalışalımda sayfalarca muhabbetin arasından insanlar aradıklarını bulmada sıkıntı çekmesin

Tost Makinası ile gönderildi.

YkPkY

Üye
benim şarjım iphonun geçti maaşallah

şarj durumu iyi birde Nokia yada yeni adıyla Microsoft mobil mi neyse İphone gibi yaygınlaşsa on numara olur
arabada İphone bağlantısı tv teyp de yine aynı yazıcılarda bugün baktım kablosuz apple ürünleri yalnız bağlanıyor
hayatın içine giremedik ya

Tepkiler: PureFood
920 şarj arttımı azaldımı ona göre kuracağım

YkPkY

Üye
benimki iphonunkinden kötü oldu.
bu kadar yeterli bence

emz

Üye

Size şöyle söyleyeyim eğer stabilite arıyorsanız wp ye geçin. Tam sizin isteklerinizi karşılıyor. Bizler şikayetçiyiz çünkü normal wp yi kullanmıyoruz. Bizler burada bir üst gelecek olan güncellemeden önceki beta sürümü kullanıyoruz. Haliyle bizler de bulunan sıkıntılar sayesinde sistem düzeltiliyor. Bizlerde normal olmaz o yüzden. Ama size şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Piyasadaki en stabil sistem. Geçmenizi öneririm. Heleki ben en düşük modeli kullanıyorum (520), gayet rahat.

Telgrafla gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve gericikoyluyobaz
620de 525 bataryası kullanıyorum şarj acayip gidiyor @skynet

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: skynet
bu güncellemenin amacı neydi pardon?

YkPkY

Üye
bu güncellemenin amacı neydi pardon?
Microsoftun, kullanıcılarının gün boyu canları sıkılmasın hareket olsun diye yanında şarj aleti taşımak isteyenler için tasarlandı bu yazılım

tabiki beta geliştirici yazılımı.daha ne kadar söyleyelim

Tepkiler: Aybin.Kilic ve suyunsesi

PureFood

Üye
Benim cihazda farklılık yok ya, aynı tas aynı hamam