Haber Windows Phone 8.1 Detaylı Ekran Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Detaylı Ekran Görüntüleri
Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme sürümünden en detaylı fotoğraflar.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

14 Nisan itibariyle Microsoft’un Windows Phone geliştiricileri için Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme programını başlatmasıyla bir çok geliştirici ve Appstudio hesabı sahibi kullanıcı telefonlarını Windows Phone 8.1′e yükseltti.

Bugün sizlerle paylaştığımız ilk izlenim incelememizden sonra şimdi de sizlere Windows Phone 8.1 güncellemesiyle gelen değişiklikleri en detaylı şekilde görsel olarak da gösterebilmek için ayrıntılı bir fotoğraf galerisi oluşturduk.

Hazırladığım inceleme yazımda her ne kadar ilk göze gelen büyük değişiklik ve yeniliklere değinsem de aslında sistemin farklı yerlerinde yapılan küçük dokunuşlar kalite hissinin artmasına yardımcı olmuş.

Örnek olarak; Telefonu kapatıp kapatıp açtığınızda ses ayarları artık değişmiyor. Bir başka yeni nokta ise yüklenen uygulamalar, uygulama listesinde siz uygulamayı açana kadar “yeni yüklenen” uyarısıyla bekliyor. Bir diğer giderilen eksik ise arama uygulamasında gerçekleştirilmiş. Artık arama kaydında her arayan bir kere görüntüleniyor ve arama sayısı ismin yanında belirtiliyor.

Dilerseniz sözümü daha fazla uzatmadan sizleri Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme sürümü ekran görüntülerinden oluşan fotoğraf galerimizle başbaşa bırakalım. Galeriyi inceledikten sonra fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Arkadaşlar çok fazla fotoğraf olduğu buraya ekleyemiyorum portaldaki konudan galeriyi inceleyebilirsiniz.

Windows Phone 8.1 Detaylı Ekran Görüntüleri - MaxiCep

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

pirenuri

pirenuri

Üye
Teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık, haber için teşekkürler dostum.

ErenMSC

Üye
71 adet resim :lac: Helal :yuru

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cortana denemek için dil ingilizce yaptım ancak tekrar Türkçe yapmak istediğimde dil seçeneklerinden Türkçe bulamadım yardım edecek varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cortana denemek için dil ingilizce yaptım ancak tekrar Türkçe yapmak istediğimde dil seçeneklerinden Türkçe bulamadım yardım edecek varmı
Türkçe silinmiyor ki sadece ustune basılı tutup "move up" yap yeterli.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Türkçe silinmiyor ki sadece ustune basılı tutup "move up" yap yeterli.
hallettim ali kemal diğer bi konudada sormuştum sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular ben dil seçenekleri içerisinde arıyordum meğer dediğinizi yapmak yeterli imiş teşekkürler

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
@TurboCall seninle bir konuşma başlattı! demek :islik @papakudioflu

Üst Alt