Windows Mobile 5 tabanlı HTC'nin yeni PDA cihazı GENE P3400 SATIŞTA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalet114

hayalet114

Üye
    Konu Sahibi
Windows Mobile 5 tabanlı HTC'nin yeni PDA cihazı GENE P3400 SATIŞTA

Casper, dünyanın en büyük PDA üreticilerinden HTC'nin cep bilgisayarı HTC GENE P3400’ü Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sundu.

Windows Mobile 5.0 işletim sistemi üzerinde çalışan 126 gr ağırlığındaki HTC GENE P3400, 2.8 inç büyüklüğündeki dokunmatik TFT-LCD ekranı ile keyifli ve rahat kullanım olanağı tanıyor. HTC GENE P3400'ın Microsoft Ofis uygulamaları ile ofiste olmadığınız zamanlarda işlerinizi rahatlıkla sürdürebilirsiniz. Internet Explorer Mobile ile internette gezinebilir, Direct-Push teknolojisi sayesinde tek tuşla e-postalarınıza erişebilir, anında e-posta alıp gönderebilirsiniz. 2 megapiksel dijital kamera, video ve ses kaydı, MP3 çalar cihazın barındırdığı multimedya özellikleri arasında.

Dahili dört bantlı GSM modülü bulunan GENE P3400, GPRS, EDGE ve Bluetooth v2.0 teknolojilerini destekliyor. 64 MB RAM ve 128 ROM MB bellek kapasitesi artırılabiliyor.

449 dolar +KDV satış fiyatına sahip telefonla birlikte AC Adaptör, batarya, stereo kulaklık, kılıf ve USB senkronizasyon kablosu veriliyor.
mobimag

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Fİyatı Güzel Aslında Özelliklerine Göre

youngprogrammer

Üye
bilgi için teşekürler

ozerlife

ozerlife

Üye
elinize saglik.... ben iphone kullaniyorum programlarini nerde bulurum simdiden tesekkurler

akula

akula

Üye
güzel makine

serweti

Üye
arkadaşlar htc p 3400 cihazım için batarya ihtiyacım var nerden temin edebilirim ve fiyatı hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt