rainman3545
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkiye de batmayacak sektörlerin başında bankacılık hizmetleri geliyor. Sağolsun devletimiz de bu tip hareketlere izin veriyor. Koy yasaya tüm popüler mobil platformlar için uygulama desteğini bakalım böyle şeylere kalkışırlar mı!!!Resmen rezillik.
Yok yani bir geliştirici yahut firma, bir uygulamanın neden desteğini keser anlamıyorum!
Allah aşkına açık durmasının sana ne zararı var ki??
Bir de utanmadan diğer platformları önermiş. Seni de mi kiralayıp para veriyorlar Garanti?
Böyle firmaları desteklemeyeceksin, batsınlar beter olsunlar!
Dün bankaya mail attım. İşleme almışlar. Dönüş yaptıklarında burada paylaşırım. Uygulamayı kullanan Windows kullanıcıları da şikayette bulunsun bence. Mail adresi: yersaglayici@garanti.com.tr
Gelen yanıta bakın konuya ne kadar hakimler
Haklı Müşteri Hattı´na iletmiş olduğunuz 56823453 numaralı mesajınız değerlendirilmiştir.
İOS 8 işletim sistemleri yeterli seviyede güncellenmediği için uygulamamızdaki geliştirmelerle uyumlu performans gösteremediği tespit edilmiştir.
Sizlere verdiğimiz hizmetin performansını önemsediğimiz için İOS 8 işletim sistemli cihazlar ve Windows işletim sistemli tabletlerden Garanti Cep uygulamasına erişim sağlanamayacaktır.
Dilerseniz, Garanti Cep´i destekleyen iPhone, iPad, Android telefon/tablet ve Windows Phone cihazlar veya Garanti İnternet´i kullanmaya devam edebilirsiniz.
Garanti İnternet´i kullanırken teknik bir sorunla karşılaştığınızda destek alabilmeniz için İnternet Destek Hattımız 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, 444 0 333 Alo Garanti Hattımızda, Sesle Yönlendirme Sistemi uygulaması devreye alınmıştır. Yapmak istediğiniz işleme en kısa sürede ulaşmak için, işlemi birkaç kelime ile ifade etmeniz yeterlidir. Örneğin ´ İnternet şubesine giriş yapamıyorum ´ diyebilirsiniz.
Saygılarımızla
İos 8 doğrudur whatsapp bile ios 7 altı çalışmıyor zaten ios 8 pek telefon yoktur. %1 bile yoktur.Benim bundan anladığım ios 8 demekle wondowsphone 8 demek istiyor heralde. Bu da demektir ki windowsmobile 10 ya da evrensel widows platformu için uygulama geliştirecekler.
QNB Finansbank var galiba sadece güncel olarak [emoji5]Windows 10 mobile için uygulamasını güncelleyen banka var mı bildiğiniz? Hesabımı ve kartlarımı kapatıp o bankaya geçeceğim. Kapatırken de nedenini sorduklarında mobil uygulamayı kaldırdığınız için diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?