Windows Live Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

djantonik

Üye
bende 400 mb lık arsiv var ama nasıl verbilirim

kurt5

Üye
tesekkurler yarbay

diablo_ercan

Üye
saol güzel paylaşım

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi şimdi uğraşamıyorum indirdim ama teli pc ye bağlamak zor geldi bana ;) Ben bağladığım zaman yüklerim... Şimdiden eline sağlık... Ben sana sonucunu yazarım...!!!

___________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

Abicim ben tekrardan baktımda bu konuyu daha önce açmıssın?_?_?

Turbo msn V1.0.3

Daha öncekinde sorunmu vardı?

______________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi şimdi uğraşamıyorum indirdim ama teli pc ye bağlamak zor geldi bana ;) Ben bağladığım zaman yüklerim... Şimdiden eline sağlık... Ben sana sonucunu yazarım...!!!

___________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

Abicim ben tekrardan baktımda bu konuyu daha önce açmıssın?_?_?

Turbo msn V1.0.3

Daha öncekinde sorunmu vardı?

______________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

KARDEŞ ASLINDA BÖLE DEĞİLDİ ESKİDEN PROLAR TOPLU VERİLİYODU DAHA SONRA BÖLE PARÇALANDI KARIŞTI YANİ ANLAYACAĞIN

toprakumit

toprakumit

Üye
Ya aslında birbirinizle iletişim içinde olmanız lazım proluk budur... Neyse Kardeşimsin!!! Yinede eline sağlık!!!

_________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

Xacah

Xacah

Üye
Malesef N95 Te çalişmayan Bir Msn Programidir Arkadaşlar Lütfen Insanlarla Oynamayalim Siteninde Adini çikarmiyalim Yapacaksak Bu Işi Adam Gibi Yapali...
arkadasim ben N95 8GB'ye az once yukledim calisti bence sen bu sitenin adini cikarma yukaridaki arkadas dogru soyluyor telefonun tarihini 2007 yap yuklenir ve calisir bunun gibi yazilar yazacagina yardim istemek daha mantikli... site yoneticilerine tesekkur ediyorum guzel bir tasarim ve guzel bir paylasim sitesi calismalarinizda basarilar...

ademm2

ademm2

Üye
sağol dostum

luupuus

luupuus

Üye
wirellesss le kullnılıyomu acaba

luupuus

luupuus

Üye
hangi dilde acaba?????

emin711

Üye
Windows Live Messenger

Önce bilgisayarlarımızda live messenger 8 olarak kullandığımız programın telefonlarımız için uyarlanmış versiyonudur...

Kod:
[LEFT]şifre:[/LEFT]
Kod:
[CENTER][LEFT][URL="http://www.maxicep.com"]www.maxicep.com[/URL][/LEFT]

tşkkürle
[/CENTER]

michael1971

Üye
kardeş bende n95 var sertifika hatası veriyor

madwolfist

Üye
saol kardes

BygursoY

BygursoY

Üye
Tüm N serilerinde çalıştırabiliryormuyuz

xkadir61

xkadir61

Üye
teşekkürler

c-a-n

c-a-n

Üye
telefonda denedim çalışıo ama insanın üreğinede indiriyo girdim 2 dk konuştum 55 kotür gitti sonra 9333 aradın 27 ye indi tekrar aradım 6 ya in kontürlerim yükseldi en son 6 kontür gitti rahatladım :D:P:

by_zorbey

by_zorbey

Üye
eline saglık kardes

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda denedim çalışıo ama insanın üreğinede indiriyo girdim 2 dk konuştum 55 kotür gitti sonra 9333 aradın 27 ye indi tekrar aradım 6 ya in kontürlerim yükseldi en son 6 kontür gitti rahatladım :D:P:
:kop::hmmm

usta4389

usta4389

Üye
paylasım için saol

Üst Alt