KARDEŞ ASLINDA BÖLE DEĞİLDİ ESKİDEN PROLAR TOPLU VERİLİYODU DAHA SONRA BÖLE PARÇALANDI KARIŞTI YANİ ANLAYACAĞINAbi şimdi uğraşamıyorum indirdim ama teli pc ye bağlamak zor geldi banaBen bağladığım zaman yüklerim... Şimdiden eline sağlık... Ben sana sonucunu yazarım...!!!
___________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!
Abicim ben tekrardan baktımda bu konuyu daha önce açmıssın?_?_?
Turbo msn V1.0.3
Daha öncekinde sorunmu vardı?
______________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadasim ben N95 8GB'ye az once yukledim calisti bence sen bu sitenin adini cikarma yukaridaki arkadas dogru soyluyor telefonun tarihini 2007 yap yuklenir ve calisir bunun gibi yazilar yazacagina yardim istemek daha mantikli... site yoneticilerine tesekkur ediyorum guzel bir tasarim ve guzel bir paylasim sitesi calismalarinizda basarilar...Malesef N95 Te çalişmayan Bir Msn Programidir Arkadaşlar Lütfen Insanlarla Oynamayalim Siteninde Adini çikarmiyalim Yapacaksak Bu Işi Adam Gibi Yapali...
Windows Live Messenger
Önce bilgisayarlarımızda live messenger 8 olarak kullandığımız programın telefonlarımız için uyarlanmış versiyonudur...
Kod:[LEFT]şifre:[/LEFT]Kod:[CENTER][LEFT][URL="http://www.maxicep.com"]www.maxicep.com[/URL][/LEFT]
isterseniz bir deneyin arkadaşlar o zaman kesin sonuca ulaşırsınızTüm N serilerinde çalıştırabiliryormuyuz
telefonda denedim çalışıo ama insanın üreğinede indiriyo girdim 2 dk konuştum 55 kotür gitti sonra 9333 aradın 27 ye indi tekrar aradım 6 ya in kontürlerim yükseldi en son 6 kontür gitti rahatladım![]()