Windows live messenger V5.5 s60 (2 ağustos 2009)

bu uygulamanın sisx uzantılısı yokmu nokıa E71 yüklenmiyor

çok sağol lazoflu bende bunu arıyordum her yerde....
bana eklenti hakkı verseniz kendi türkçeleştirdiğim programları yüklim..

cago001

Üye
aga süpersin yae bu arada kntr gidiyormu gidiyorsa kaç kntr gidiyor??

okankoc

Üye
kardes bu program n70te calısırmı aceba cevap yazarsanız sevinirim simdiden tsk ederim

Arkadaşlar, bu windows live messenger yani wlm adı altında yapılan bu msn programı çinliler tarafından yapılıp piyasaya sürülmüstür. Microsoft ile hicbir alakası yoktur.. Programım baglantı noktası, msn.vega.com. Adı altındadır. Bu site yogunluktan dolayı kapandı.. Bu yüzden program internet erisiminden yoksun kalıyo..Size tavsiyem, scprit kodlamadan anlayan varsa, bu programın içeriğini inceleyerek, varsayılan erişim noktaları ve adreslerini, örn, günümüz msn nin yani microsoft un erişim(sunucu) adresleri ile değiştirebilir. Bu sayede bu programı calışır hale getirebiliriz. Hemde microsoft iflas edene kadar :-)

saso_51

Üye
ya arkadaşlar msnyi yüklüycemde çok kontör harcıyormu??

apo57

Üye
yeskurler kardeşşş

okankoc

Üye
kardes nerdeyse hepsini indirdim bir türlü açamadım umarım bu sefer açar saolasın

--------------- Ekleme ---------------

VALLA KARDES BEN NERDEYSE HEPSİNİ DENEDİM BUNDAN3AY ÖNCESİNE KADAR TIKIR TIKIR CALISAN HEPSİ ŞİMDİ BİR TANESİNİ BİLE ACAMADIM O YÜZDEN NİNBUZ2.40 SÜRÜMÜ KULLANIYORUM(TAVSİYE EDERİM N70 KULLANANLARASORUNSUZ CALISIYOR

bende çalıştıramadım bi regester yapalım bakalım

okankoc

Üye
hoca n70 calısmıyo malesef emegine saglık yinede