Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ibrahim63' Alıntı: arkadaşlar x6 da deneyen varmı . x6 da çalışıyormu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Çalışmaz.
ibrahim63' Alıntı: arkadaşlar x6 da deneyen varmı . x6 da çalışıyormu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Çalışmaz.
nesto3 Üye micro-hat' Alıntı: kardeş bu nokia internet cart curt varya onu yüklemezsek olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... paylasım için tesekkurler. )
micro-hat' Alıntı: kardeş bu nokia internet cart curt varya onu yüklemezsek olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... paylasım için tesekkurler. )
eyyubi87 Üye Messenger şu anda kullanım dışı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin'' hatası hala çözülemedimi bileşen yüklenmiyor biri su soruna el atsın koskoca nokia firması nasıl sessiz kalabiliyor !!! sorun güncel
Messenger şu anda kullanım dışı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin'' hatası hala çözülemedimi bileşen yüklenmiyor biri su soruna el atsın koskoca nokia firması nasıl sessiz kalabiliyor !!! sorun güncel
okankoc Üye Sensation' Alıntı: N73te çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... ben yükledim n73te sorunsuz calısıyor tskler
Sensation' Alıntı: N73te çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... ben yükledim n73te sorunsuz calısıyor tskler