Windows Live Messenger TR v4.00 (s60)

Sponsorlu Bağlantılar

hataylı memocan

Üye
saoll

forewer_53

forewer_53

Üye
KankaMSN diyorum. :)

sahin21

sahin21

Üye
deniyorum teşekkürler

Zymenn

Zymenn

Üye
Bunun ücretlendirmesini ben de merak ediyorum. Bir bilen varsa yazsıın lütfen.

Ayrııca paylaşşıım için teşşekkür ederim.

BALIKCI

Üye
elıne saglık kardeş

tuncer67

Üye
selam

dalman1981

dalman1981

Üye
son msjı ben yazmıys olayım cepde msn kullanıyodum vodefonede gayet güseldi ama bi zaman geldi sunucu baglantı hatası verdi cok denedim aam giremedim
sonra ögrendik vodefonemassangeri cıkarttgıgı için ee bizim telede uymuyo napıcaxx telim degiştircess ama bu pro cok güsel beyendim arkadasa teşklerimi sunarım herm die msj lasma proları tam sürü yada demo oluyoo kullanın kardeşim tas catlasın 24 saat on lına olsan yazaısmanın kapasıtesine göre anca5 kntr gider ne yazarsan o yani cok TEŞEKKÜRLER

theLaxi

Üye
arkadaslar kac kontor gıdıyor?

oxo3455

oxo3455

Üye
tşkler can

WwwkillermanwwW

WwwkillermanwwW

Üye
güzel paylaşım saol...

ayyash0035

Üye
umarım çalısır kaçtane program yukledim hiç biri çalısmadı :S

arslanmi

Üye
arkadaşlar ben türkcell 5MB aylık internet paketi abonesiyim. 1 saat msn de yaklaşık 80kb ile 120kb arası gidiyor. eğer iki kişi ile yazışırsan iki katına çıkıyor. açılışta 30kb gidiyor.

hasan__72

Üye
kardeş server hatası diyor ne yapmam gerekir

serjean1

Üye
kaç kontor yiyor bu uygulama açıklama yapar msın?? bir de hangi operatörler girebilior??

king_emre001

Üye
arkadaş emegine saglık ama çalışmıyor indirdim baglntı ayarları yap diyo uğrştım hiç olmadı :(

hasanali92

Üye
eline koluna saglık her yere baktım ve böle bulamadım cooook tesekkür ederim
:oke:

ence

ence

Üye
Eline saglık 6670 de çalısıyorr bnm avea hat war ondada int. Paketi war ondan gidiyor walla ucretlendirmeyi bilmıorumm :)

tebex

Üye
emeğine sağlık 6630 tel.var kayıt hatası diyor ve girmiyo acele cevap program güzel belli sağol kardeş

saykoman

saykoman

Üye
abi süper bişey bu yaw sesli konuşma bile yapılıyo bas konus gibi

mesut öncel

mesut öncel

Üye
abıcım siz ipnemısınız bakın kac yerde soluorlar hala anlamıosunuz vodafonda 100 kb 1 kontör turkcellde 60 kb 1 kontör aveada 60kb 1 kontör oda ayarları duzgunyaparsanız hızmetlerı arayın sıze en uygun yontemı verceklerdır ben kullandım bır ara arayuz bole deıl abı bur arada 30 dakka yazısıodum full arada kopuodu 2 kontorum gıdıor hattım vodafone saygılarımla he bu arada efet kanka msn ucuz ama bunun ozlelıgı ve gercek windows sesi bır hosuma gıdıor saygılarımla

Üst Alt