Windows Live Messenger TR v4.00 (s60)

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
çok sağol kardeşim. arkadaşlar ama ben tavsiye etmiyorum hem veri akışı fazla(kontor çok düşer)hemde oldukça çok hataları ve eksiklikleri var benim msn i bile açmıyor :D

axes

Üye
bilader bu doganxx pens mesajı atıyor

forewer_53

forewer_53

Üye
Önceki sürümlerde karakter hataları oluyordu.. Yani iletilerde bazı harfler çıkmıyordu.. Umarım bu sürümde bu hatalar oluşmaz.. Ve son olarak; "kaçaksevgilim" nick'li arkadaşın söylediği "veri alışverişinin çok fazla olması" durumu biraz düşündürücü.. Ama yinede kullanılmaya değer bence..
Paylaşım için teşekkürler..

targetx

Üye
emegine sağlık kardeş zaten lazimdi

YCK13

Üye
bu msnlerin hiç biri güsel deil.bu msnde biri msj atınca direk hat kopuyo.mig33 de nickler gözükmüyo.ceptemsn de özel karakterli nick olunca msn kapanıyo.yokmu doğru düzgün bi msn ya

cross77

cross77

Üye
turkcell bir ara ücretsiz msn yapmışstı ve 6600 oluyordu dilediğim kadar giriyordum ve hiçbir ücret ödemiyordum keşke şimdide böyle bir kampanya çıkarsa..:(

forewer_53

forewer_53

Üye
Arkadaşlar.. Veri alışverişi bakımından en az veri transferi yapan MSN programı bence, bu ve bunun alt versiyonu olan bu iki programdır.. Özellikle bunun alt versiyonu olan Windows_Live_Messenger_v.1.00(s60) versiyonu.. Kesinlikle Turbo MSN i tavsiye etmiyorum.. Çünkü veri transferi bakımından yaklaşık 2,5 katlık bir fark var.. Hiç birşey yazmasanız bile, Turbo MSN'de, anlamsız şekilde bir veri alışverişi oluyor nedense!.. Ve emin olun ben bunun için 1 saatlik bir deneme yaptım ve farkı gördüm..
Ve ayrıca; Bu programı Vodafone ile birlikte (100KB / 1 kontor) kullanmanızı tavsiye ederim..
(Turkcell : 60KB / 1 kontor!)

ccpasa

ccpasa

Üye
:oke:emegine saglık

memed493

memed493

Üye
6500 a olur mu bu saol

lostewo

lostewo

Üye
saol kardeş işime yaradı valla
emeğe saygı...

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
bu cok kontör harcıyodur

kubilay212

kubilay212

Üye
ne kadar ıkontor gıdıo

hacker kadir

Üye
kontör atıyomu ben başkasını denedim buna benzer ilk başta 12 kontörüm gitti sonra hiç kontör gitmedi bu da onun gibimi??? sygılarımla

CcCcCrAzYyYyY

Üye
n73 için yok mu arkadaşlar ya...

cesm-ileyla

cesm-ileyla

Üye
çok tşk.ler paylaşım için

piclikyapmalan

Üye
piclikyapmalan kontörlü

deniz bey

deniz bey

Üye
cok tskler elıne saglık

hasan-murat

Üye
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull.
MSN Turkcell
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok
çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz

turkcellde saatte 2 kontör gidiyo bu ayarları yaparsanız şahsen ben kullanıyorum

ALINTIDIR

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
ya cidden ne kadar kontör gidiyo ki???

iyimser123

iyimser123

Üye
teşekkürler

Üst Alt