Eline saglık dostumda ben vesiyon güncelemeden önce bu msn yi kullanıyodum w-fi den baglanmak istedigim de falan baglanmıyodu. Telefn N81 yanındaki ayarlarıda kurmuştum. Nedendir acaba. Farmat atp bile denemiştim.
[Son sürüm]Windows Live Messenger s60v3 v1.1900 Türkçe
Orginal Windows live messenger ve hotmail uygulamasıdır..program türkçedir ve signetter sertifikalamanıza gerek yok..önceki sürümlerdeki hatalar giderilmiş..
Nokia_Internet_Services_Support_Package_1 uygulaması eski sürümü kullanmayanlar içindir..
kardeşim kolay gelsin telefona Nokia_Internet_Services_Support_Package_1 uygulamasını yüklerken bu dahili bir bileşendir die bi hata veriyoo nedeni nedir cevaplarsanız sevinirim cihazım N78
arkadaslar programı daha once hafıa kartına kurmustum sanal bellegı cabuk doldurup sarjı da erıttıgı ıcın tekrar ındırıp telefon hafızasına kurdum ama sımdı kısı lıstesı esıtlemesını yapamıyorum..secenekler menusune basıp esıtleme yapmam gerektıgıne daır mesaj da aldım ama oyle bı secenekle karsılsamıyorum..acıl yardım lutfenn..
arkadaşlar telefon modelinize göre yorum yapmanız yanlış bu program s60 smbian versiyon 3.1 ve üzeri cihazlarda çalıştığı söyleniyor soruları sormadan önce cihazınızın özelliklerini kontrol ediniz.
[sıze=4][ı]arkadaslar program sorunsuz her turlu calısıyor fakat ucrete tabı olabılır dıye bırssey cıkıyor kullananlar varmı daha once öle bıseyle karsılastımı programı yukluyen arkadasada soruyorum[/ı][/sıze]