madfex Üye paylaşım için teşekkürler kardeş emeğine sağlık program koymaya devam et kardeş herkesi memnun edersin
paylaşım için teşekkürler kardeş emeğine sağlık program koymaya devam et kardeş herkesi memnun edersin
neciptosun Üye E65 MSN yükleyemiyorum, tarihini ayarlamama rağmen "sertifika geçerli değil" gibi uyarı veriyor
gateway67 Üye Arkadaslar bu nokia e65 oluyormu acaba .. Hemen bir bilgi yazarsanız minnettar olurum. teşekkürler
mustafoz92 Üye ya arkadaşlar indirdim bilgisayara ama uygulama yükle olarak yaptıgımda işlem başarısız diyor. acaba ne yapmam lazım :S
ya arkadaşlar indirdim bilgisayara ama uygulama yükle olarak yaptıgımda işlem başarısız diyor. acaba ne yapmam lazım :S
pfffamq Üye mustafoz92' Alıntı: ya arkadaşlar indirdim bilgisayara ama uygulama yükle olarak yaptıgımda işlem başarısız diyor. acaba ne yapmam lazım :S Genişletmek için tıkla ... beyler aynı hatayı bende alıorum bi yardımcı olacak warmı? eline sağlık cidden guzel çalışma
mustafoz92' Alıntı: ya arkadaşlar indirdim bilgisayara ama uygulama yükle olarak yaptıgımda işlem başarısız diyor. acaba ne yapmam lazım :S Genişletmek için tıkla ... beyler aynı hatayı bende alıorum bi yardımcı olacak warmı? eline sağlık cidden guzel çalışma