Programın access point'ler arasında "Bt" adını verdiğimiz (genelde bluetooth'la bağlanmak için gnu ile kullanılan apn malum) erişim noktasını tanımlı olduğu halde göstermemesinin nedenini bilen ya da çözen var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler...
kardes ben nokia pc suit kullanıom laptopta bluetooth baglantısı kuruyom pc suıt programından "ınternete baglan" dıyom şak baglanıyor turkcell ınternet paketi kullanıyorum vıdeo ızlemıyorm sarkı da ındırmıyorm gerı kalan butun ıslerımı goruyorr
sunu da soylıyım ılk baglantı kurusum bayagı zordu access poınt habıre hata werıyordu tekrar baglantıyı sılıp tekrar kurdum defalarca... Ha bı de nokia pc suıt e baglladıktan sonra telefonnunuza gore bı ag olusturuo pc orası uzun surmustu yaklasık 3-4 dakkıka bekletmıstı baglanmadan once paylasım dedım. Ayrıca bluetooth aygıtındannnda kaldır tekrar ordan baglamaya calıs o sekılde de denemıstım ben com noktaalarını arattır yab bısıler ben basardm kolay gelsn sıze
e65 yükleyemedim. yardım edebilcek varmı aranızda. acıkcası bi bunu degil hiç bi prgramı yukleyemiyorum. tarih geri almalar sertifika silmeler vs, her programda farklı bi hata veriyor. teknik bi destek verseniz