MSN Messenger Windows Live Messenger 9 Yükledim ancak Yazarken Donuyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger 9 Yükledim ancak Yazarken Donuyor :(
Arkadaşlar .. Uzun süredir 8.5 kullanıyordum ve bir ara hata verdi yeni sürümü yüklemeniz gerekiyor diye .. Yüklemedim .. İnternetten bulduğum birkaç yöntem ile hallettim ancak bu sefer Plus! çalışmıyor .. Messenger 9.0'ı biraz önce kurdum ve hemen peşine Plus! eklentisini de kurdum .. Şimdide Msn'de birisiyle konuşuyorken Donuyor ve yazdığım yazının yarısını kesip devam ediyor ve yazı karışıyor .. Bu sorunu nasıl halledebilirim :( Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ediyorum ..

merty24

merty24

Üye
donuyor derken nasıl donuyor (pc mi donuyor yoksa sadece msn mi donuyor) msni kaldırıp tekrar kur olmassa alternatif bissürü program var:oke:

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Msn Donuyor .. Bundan önce birkez daha yüklemiştim .. O zamanda donma yapıyordu .. 8.5'i tekrar kullandım (Değişik Yöntemler ile) ama bu seferde Plus! çalışmadı .. Şimdide 9.0'da Plus! yükleyince Yazarken donma yapıyor .. Sadece Msn donuyor .. sonra düzeliyor ama bu seferde yazdığım yazının yarısını almıyor .. :( Alternatif programlar hangileridir ? Yardımcı olur musunuz ?

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bu sorunun çözümünü bilen birisi ? :(

lara_12

Üye
1 ay geçmiş aradan umarım sorunu bulmuşsundur..İnternette bazı virus programları yada baska programlar bu live messengerlarda donma yapabiliyor kullanmadıgın programları sil bence

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bir bilgisayarda en nefret ettiğim arızadır MSN donması.Gerçektende bana göre oldukça dandik bu msn programı bir dondumu bozul du mu tamam yandın ki ne yandın İmkanı yok çözülmüyor illaki format atacaksın.Birde XP kullanıyorsan özellikle XP de msn çok sorunlu.Ne zaman bir yerde birşey patlak verse hemen virüs yapıyor derler.Halbuki alakası yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt