xbora55x Üye kardes ben telıme attım acıyorum msn uygulama hatası verıyor tel yenı versıyon yukLu... --------------- Ekleme --------------- kardes yaptım oLdu fakat 5130 orjınal msn boLe deyildiki.....sözlesme kabul et fılan car curt var orjınalı boLe deyıldı...
kardes ben telıme attım acıyorum msn uygulama hatası verıyor tel yenı versıyon yukLu... --------------- Ekleme --------------- kardes yaptım oLdu fakat 5130 orjınal msn boLe deyildiki.....sözlesme kabul et fılan car curt var orjınalı boLe deyıldı...
Reşwan Emekli Yönetici ©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkürler Başka Hangi Telefonlar İle Uyumlu ? Genişletmek için tıkla ... s40 serisine kısmen uyumludur
©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkürler Başka Hangi Telefonlar İle Uyumlu ? Genişletmek için tıkla ... s40 serisine kısmen uyumludur
Kobra_FighterTR Üye Starsley' Alıntı: s40 serisine kısmen uyumludur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
tenya Üye Bende 5130 kullanıyom msn programını sildim şimdide yüklemeye çalışıyom ama sizin verdiklerinizi desteklemiyor ne yapabilirim
Bende 5130 kullanıyom msn programını sildim şimdide yüklemeye çalışıyom ama sizin verdiklerinizi desteklemiyor ne yapabilirim