Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows için akbank,tivibu,turkcelltv
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakkan
Üye
Konu Sahibi
windows için akbank,tivibu,turkcelltv
Arkadaşlar nokia920 bir telefon aldım ama 1 gün kullandıktan sonra tekrar iphone 4s e döndüm
920 kullanmak istiyorum ama bu telefona akbank,tivibu,turkcell tv yükleme imkanı yokmu?
papakudioflu
Emekli Yönetici
işbankası ve garanti bankası var ama akbank yok galiba. Tivibu ve turkcell tv uygulamalarini firmalar yaparsa kullanabiliriz. Bunun dişinda başka bir secenek var mi bilmiyorum.
nanotex
Üye
Çok ilginç bir istek olmuş Şu anda olduğunu sanmıyorum ama yakında hepsi gelir.
sakkan
Üye
Konu Sahibi
tivibu turkcell tv işin eğlencesi ama akbank olmadığı için teli kullanamıyorum,
işin garibi türkcell bu telefonu kampanyalı satıyor ama hiçbir uygulama geliştirmemiş şu an için
PureFood
Üye
Garanti Bankası uygulaması zaten Lumia 920 ile standart olarak geliyor. Bir gün kullanımınız içinde uygulamalar menüsünde mutlaka görmüş olmanız lazım..
sakkan
Üye
Konu Sahibi
garantiyi gördüm ,işbankta var zaten , ben akbank' yükleme şekli varmı diye öğrenmek istemiştim,
windows 8 için akbank uygulama çıkardı ama telefonlara uyumlu değil
nanotex
Üye
İŞ bankası uygulamasına baktım da. [h=4]Son güncelleme[/h]19.08.2011
Yuhh dedim gerçek mi bu
uMTOku
Üye
Berbat bir uygulama ya
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Parakod yok bu telefonda nfc var nfc ile ödeme yok en son 2011 de güncellenmiş arayuz bu mu iş görüyor da symbian s40 kullanmıyoruz dimi ben arayıp söyledim ilgileneceğiz dedi
Parakod yok bu telefonda nfc var nfc ile ödeme yok en son 2011 de güncellenmiş arayuz bu mu iş görüyor da symbian s40 kullanmıyoruz dimi ben arayıp söyledim ilgileneceğiz dedi
garantiyi gördüm ,işbankta var zaten , ben akbank' yükleme şekli varmı diye öğrenmek istemiştim,
windows 8 için akbank uygulama çıkardı ama telefonlara uyumlu değil
WP8'in tarayıcı gelişmiş bir tarayıcı, direkt tarayıcıdan girin akbank sayfasına, bir de kısayol oluşturun Live-Tile'larda, işte size uygulama, tıklayın ve girin
WP8'in tarayıcı gelişmiş bir tarayıcı, direkt tarayıcıdan girin akbank sayfasına, bir de kısayol oluşturun Live-Tile'larda, işte size uygulama, tıklayın ve girin