windows için akbank,tivibu,turkcelltv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakkan

Üye
    Konu Sahibi
windows için akbank,tivibu,turkcelltv
Arkadaşlar nokia920 bir telefon aldım ama 1 gün kullandıktan sonra tekrar iphone 4s e döndüm
920 kullanmak istiyorum ama bu telefona akbank,tivibu,turkcell tv yükleme imkanı yokmu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
işbankası ve garanti bankası var ama akbank yok galiba. Tivibu ve turkcell tv uygulamalarini firmalar yaparsa kullanabiliriz. Bunun dişinda başka bir secenek var mi bilmiyorum.

nanotex

nanotex

Üye
Çok ilginç bir istek olmuş :) Şu anda olduğunu sanmıyorum ama yakında hepsi gelir.

sakkan

Üye
    Konu Sahibi
tivibu turkcell tv işin eğlencesi ama akbank olmadığı için teli kullanamıyorum,
işin garibi türkcell bu telefonu kampanyalı satıyor ama hiçbir uygulama geliştirmemiş şu an için

PureFood

PureFood

Üye
Garanti Bankası uygulaması zaten Lumia 920 ile standart olarak geliyor. Bir gün kullanımınız içinde uygulamalar menüsünde mutlaka görmüş olmanız lazım.. :hmmm

sakkan

Üye
    Konu Sahibi
garantiyi gördüm ,işbankta var zaten , ben akbank' yükleme şekli varmı diye öğrenmek istemiştim,
windows 8 için akbank uygulama çıkardı ama telefonlara uyumlu değil

nanotex

nanotex

Üye
İŞ bankası uygulamasına baktım da. [h=4]Son güncelleme[/h]19.08.2011
Yuhh dedim gerçek mi bu :D

uMTOku

Üye
Berbat bir uygulama ya
Sent from my Lumia 920 using Board Express

uMTOku

Üye
Parakod yok bu telefonda nfc var nfc ile ödeme yok en son 2011 de güncellenmiş arayuz bu mu iş görüyor da symbian s40 kullanmıyoruz dimi ben arayıp söyledim ilgileneceğiz dedi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Parakod yok bu telefonda nfc var nfc ile ödeme yok en son 2011 de güncellenmiş arayuz bu mu iş görüyor da symbian s40 kullanmıyoruz dimi ben arayıp söyledim ilgileneceğiz dedi

İş görüyor derken basit bankacılık işlemlerini görüyor sonuçta.
Kredi kartı borcu ödeme, havale ve eft yapma, hesap özeti görme ve daha pek çok şey.

uMTOku

Üye
Bunu symbian da yapıyordur her sistemde de sitesine şikayet edin talebe göre ilgileniyorlarmış

sakkan

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılam 920 rafta bayağı bir bekleyecek 4s kullanmaya devam,erken davrandık almak için galiba

serinaga

serinaga

Üye
garantiyi gördüm ,işbankta var zaten , ben akbank' yükleme şekli varmı diye öğrenmek istemiştim,
windows 8 için akbank uygulama çıkardı ama telefonlara uyumlu değil

WP8'in tarayıcı gelişmiş bir tarayıcı, direkt tarayıcıdan girin akbank sayfasına, bir de kısayol oluşturun Live-Tile'larda, işte size uygulama, tıklayın ve girin :good:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
komando04

komando04

Üye
WP8'in tarayıcı gelişmiş bir tarayıcı, direkt tarayıcıdan girin akbank sayfasına, bir de kısayol oluşturun Live-Tile'larda, işte size uygulama, tıklayın ve girin :good:

evet gerçekten haklısın bunu yapsın arkadaşlar gayet başarılı oluyor

sakkan

Üye
    Konu Sahibi
cep bank olmuyor o zaman her işleme sms istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt