Bununla nasıl dosya yükleyebiliriz telefona?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türk geliştirici tarafından hazırlanan yeni apk yükleme uygulaması...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güncel dosyaları kullandığımı belirtmiştim zatenson yapıyla dosyalar güncellendi, tekrardan indirip kurulum yapın
g
güncel dosyaları kullandığımı belirtmiştim zaten
yok önemli değil. Sorunu nasıl çözebilirim?dikkatli okumamışım özür dilerim
hiç bir fikrim yokyok önemli değil. Sorunu nasıl çözebilirim?
arkadaşlar kimse bu sorunla ilgili bişy bilmiyor mu?Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Ayrıca APKDeployment uygulamasının 9. yapı için olan en son güncel sürümünde bu hatayı alıyorum.
Arama sekmesinden Services.msc yazıp Hizmetlere girin. Hizmetler içerisinde Windows Phone IP Over USB'yi bulup çift tıklatın. Hizmeti başlatın, tamamdır. Eğer daha önce yaptıysanız ve işe yaramadıysa başka çözüm bilmiyorum maalesef.arkadaşlar kimse bu sorunla ilgili bişy bilmiyor mu?
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Bu arada APKDeployment uygulamasının 9. yapı için geçerli olan en son sürümünde bu hatayı alıyorum.
cevabınız için teşekkürler. Deneyeceğim. Sonucu yazarımArama sekmesinden Services.msc yazıp Hizmetlere girin. Hizmetler içerisinde Windows Phone IP Over USB'yi bulup çift tıklatın. Hizmeti başlatın, tamamdır. Eğer daha önce yaptıysanız ve işe yaramadıysa başka çözüm bilmiyorum maalesef.
10. yapı için çalışıyor mu bu sürüm ?
evet çalışmadı maalesefBirkaç arkadaşımız çalışmadığını belirtti.
Eğer durum buysa, güncellenmiş yükleme aracının yani WindowsBridge'in yeni sürümünün gelmesini beklemelisiniz.

ben çözdüm bu meseleyi. PC'nin internetini kesiyorsun ve telefonu uçak moduna alıp bağlıyorsun. buna benzer hataların kesin çözümü.Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Ayrıca APKDeployment uygulamasının en son güncel sürümünde bu hatayı alıyorum.