İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelecektir ama ne zaman gelecek bilinmez

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik

zaakaan

zaakaan

Üye
Virtua Tennis Challenge'ı indirdim oyun başladı 400 mb data indirmesi gerekiyor dedi evet'e tıkladım reset attı telefon. Sadece APK olarak kurduklarım değil gerçi NSS'de reset atıyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Türk geliştirici tarafından hazırlanan yeni apk yükleme uygulaması...
Bununla nasıl dosya yükleyebiliriz telefona?
Bu konuya sonradan dahil oluyorum.Bende eşleme yapmaya çalıssam dahi,apk programını açmaya çalısırkende hata veriyor wconnect.exe sistem hatası filan çözümü varmı?

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Ayrıca APKDeployment uygulamasının en son güncel sürümünde bu hatayı alıyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
son yapıyla dosyalar güncellendi, tekrardan indirip kurulum yapın

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Ayrıca APKDeployment uygulamasının 9. yapı için olan en son güncel sürümünde bu hatayı alıyorum.

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Ayrıca APKDeployment uygulamasının 9. yapı için olan en son güncel sürümünde bu hatayı alıyorum.
arkadaşlar kimse bu sorunla ilgili bişy bilmiyor mu?
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Bu arada APKDeployment uygulamasının 9. yapı için geçerli olan en son sürümünde bu hatayı alıyorum.

zaakaan

zaakaan

Üye
arkadaşlar kimse bu sorunla ilgili bişy bilmiyor mu?
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Bu arada APKDeployment uygulamasının 9. yapı için geçerli olan en son sürümünde bu hatayı alıyorum.
Arama sekmesinden Services.msc yazıp Hizmetlere girin. Hizmetler içerisinde Windows Phone IP Over USB'yi bulup çift tıklatın. Hizmeti başlatın, tamamdır. Eğer daha önce yaptıysanız ve işe yaramadıysa başka çözüm bilmiyorum maalesef.

remzi33

remzi33

Üye
Arama sekmesinden Services.msc yazıp Hizmetlere girin. Hizmetler içerisinde Windows Phone IP Over USB'yi bulup çift tıklatın. Hizmeti başlatın, tamamdır. Eğer daha önce yaptıysanız ve işe yaramadıysa başka çözüm bilmiyorum maalesef.
cevabınız için teşekkürler. Deneyeceğim. Sonucu yazarım
@zaakaan önerdiğin çözümü denedim ancak sorun devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

Scarred

Üye

Ip Over kurarken bu hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim:sos

bayon

Üye
10. yapı için çalışıyor mu bu sürüm ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
10. yapı için çalışıyor mu bu sürüm ?

Birkaç arkadaşımız çalışmadığını belirtti.
Eğer durum buysa, güncellenmiş yükleme aracının yani WindowsBridge'in yeni sürümünün gelmesini beklemelisiniz.

bayon

Üye
Birkaç arkadaşımız çalışmadığını belirtti.
Eğer durum buysa, güncellenmiş yükleme aracının yani WindowsBridge'in yeni sürümünün gelmesini beklemelisiniz.
evet çalışmadı maalesef

zaakaan

zaakaan

Üye
AOW dosyası yokmuş 549'da system32 içerisinde. Yani APK kuramayacak mıyız acaba bu sürümde? Şöyle bir yorum var XDA forumunda; "you do not need new wconnect tool
AOW files are not in 10549" inşAllah bir çaresi vardır bunun. En sıkıntısız kullandığım sürüm ama APK yükleyemeyeceksem bir anlamı olmayacak benim için. :)

kayahan35

kayahan35

Üye
Pc Windows 10 mu olması lazım Windows 7 yle bu işlemleri yapabilirmiyim?

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Cihazım L930 ve 9. yapı yüklü durumda. Ayrıca APKDeployment uygulamasının en son güncel sürümünde bu hatayı alıyorum.
ben çözdüm bu meseleyi. PC'nin internetini kesiyorsun ve telefonu uçak moduna alıp bağlıyorsun. buna benzer hataların kesin çözümü.

Üst Alt