İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Rainesto

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar win10 kurmayı düşünüyorum da twitter ve instagram düzgün çalışıyor mı twitter da ve instagramda video atmak için istiyorum sadece

Bu işlem ne işe yarıyor

Error 9 hatası alıp da bağlanamayanlar nasıl çözdû acaba,programı kaldırıp kurdum,olmuyor

trepcan

Üye
Error 9 hatası alıp da bağlanamayanlar nasıl çözdû acaba,programı kaldırıp kurdum,olmuyor

Kendi kendine düzeldi,teşekkürler..

Rainesto

Üye
Hocam instagram ve twitter nasıl video yüklenebiliyor mu win10 kurmayı düşünüyorum sırf twitter ve instagrama video yüklenmediği için

cadde19

Üye
Kelimelik oyunu çalışıyor mu

trepcan

Üye
ben 9. yapıda çalıştıramadım ya uygulamaları açılır gibi oluyo kapanıyor benden başka bunu yaşayan varmı ?
Aynı sorun bende de var. kaldırıp tekrar kurdum sorun devam ediyor. çözüm bulamadım henüz. Sorunun çaresini duyan bile varsa paylaşabilir mi?

Konu güncellenmiştir.
Konunun ilk sayfasının en altına 9. yapı (10536)'da Android uygulamalarını çalışır hale getirebilmek için gerekli güncel araç eklenmiştir.

Tepkiler: BLasTeaR

trepcan

Üye
Konu güncellenmiştir.
Konunun ilk sayfasının en altına 9. yapı (10536)'da Android uygulamalarını çalışır hale getirebilmek için gerekli güncel araç eklenmiştir.
Özgür, elimde olan sürümle yükleme yapabilyiordum. Bu verdiğin wconnect paketi (ipoveride kurdum tekrardan) ile de kurabiliyorum fakat sonuç aynı. Uygulama açılıyor ve direk kapanıyor. Uygulamaları kullanamıyoruz.

Belki bir aşamayı eksik ya da yanlış yapıyor olabilirsiniz.
Henüz kendim test edemedim, akşam deneyip sonucu bildiririm.

Ancak şu an için tavsiye edebileceğim:

APK Deployment uygulamasını kullanın.
Ve güncellenmiş Windows Bridge klasörünün içinden çıkan dosyaları, APK Deployment uygulamasının bulunduğu klasördekilerle değiştirin.
Uygulamaları telefona yüklemeye başlamadan önce telefonu bir kez yeniden başlatmanızda yarar var.

Tepkiler: trepcan

trepcan

Üye
APK Deployment içindeki dosyaları güncellememişim Eyvallah düzeldi. Uygulamalar tekrar hayata dönmeye başladı.

remzi33

Üye
Hocam yeni yapıda yükleme yapamıyorum. Güncel Windows Bridge dosyalarını indirdim. AKP Deployment klasörüne attım. Ancak sürekli Error code: 9 hatası almaktayım. Ne yaptıysam olmadı. Biri yardımcı olabilir mi?

trepcan

Üye

Error Code=9 alan arkadaşar servis kapalı olduğunda da alınabiliyor bu hata. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

başlat çalıştır
services.msc
listelenen servislerden "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" olanı bulup çift tık ile açıp
Başlat butonuna basıp deneyebilirsiniz.

Eğer bu servis listede gözükmüyor ise "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" uygulamasını kurmanız gerekli

eğer buda işe yaramaz ise WP8 SDK Tools Lite Setup Av1.0 kurup, cihazı (pcyi) unregister yapıp yeniden başlattıktan sonra muhtemelen düzelir.
Bende bugün önce error code:11 ardında ise error code : 9 aldım bu işlemler sonrasında normale döndü ve yükleme yapıp uygulamaları çalıştırdım. Tabi hepsinde önce bulutsuzgece'nin paylaştığı wconnect güncellemesini yapmak şart.

remzi33

Üye
bilgi için teşekkürler. Pc'yi ve telefonu yeniden başlayınca düzeldi. Muhtemelen servis çalışmadığı için hata aldım. Bu bahsettiğiniz çözümün ilk mesajda yer alması sıkıntı yaşayanlar için iyi olur. Yöneticilerimiz ilgilenebilirse mesajı ilk mesaja eklesinler. @bulutsuzgece @papakudioflu

ogzhnoTr

Üye
512MB yine wb dosyaları yok