Windows Başlatılıyor Yazında Kalıyor | Win.7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Windows Başlatılıyor Yazında Kalıyor | Win.7
Arkadaşlar pc ye taktırdiğim ramlerden sonra bi sürü sorun oldu açıldıktan 10 sonra görüntü donar gibi bi anda tak diye kalıyodu pc ve kasa üstündeki ışık yanmadan kalıyodu. Tamirci ramler dandikms yenisini takalm dedi 2gb ram taktırdim şimdide pc ya windows başlatılıyor yazısında kalıyo yada açınca ayni şekilde tak diye donup kalıyor. Sorun nerededir ve çözüm nedir.

hallil60

hallil60

Üye
kardeşim büyük inhamelle remleri takarken hardiske elin kaydı ve kabloda bi temassızlık oluyo kasayı aç remleri ve hardick kablosunu sök imhanın varsa bi hava tut yoksa süpürgeyle bi çek kasanın içini ve kabloları ve remleri iyi otuttur düzelmesi gerekiyo bendede vardı sorun düzel yaptım ... bi beğeniyi hakkettik heralde :)

• Beğen
Tepkiler: halil8625

Samet.25

aynen harddiskle ilgili bi sorun benim pc dede oluyo

everest22

everest22

Üye
Pc hard diski gormuyor

hallil60

hallil60

Üye
kardeş hardisk görmediği zaman elektrk gelmemesiyle bi alakası yok güç kaynağından kaynaklanır veya kablo temssızlığından kaynaklanır.

• Beğen
Tepkiler: halil8625
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim büyük inhamelle remleri takarken hardiske elin kaydı ve kabloda bi temassızlık oluyo kasayı aç remleri ve hardick kablosunu sök imhanın varsa bi hava tut yoksa süpürgeyle bi çek kasanın içini ve kabloları ve remleri iyi otuttur düzelmesi gerekiyo bendede vardı sorun düzel yaptım ... bi beğeniyi hakkettik heralde :)

Birazdan deniycem kardeş bakalım ins olur bide ses çıkmıyo pc den bu konu ile ilgisi olabilir mi.

- - - Eklendi - - -

sonuç olumsuz hiç birşey değişmedi.

hallil60

hallil60

Üye
eğer format attıysan dosyayı kurman gerekir. kasadan bi problem olduğunu düşünmyrm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt