Windows 9 Ne Zaman Çıkacak? Windows 9 Çıkıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
    Konu Sahibi

Windows 8 kullanımı artık tam anlamıyla gerçekleşmişken, gözler sıradaki işletim sistemine yöneliyor. Windows 9 hakkında şimdiden çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. Son olarak Rusya merkezli bir kaynaktan alınan haberlere göre Windows 9 hakkında çeşitli bilgilere ulaşıldı. Kaynağın iddiaları doğru ise Microsoft’un sıradaki işletim sistemi olan Windows 9, gelecek yıl karşımıza çıkacak. 2014 yılında tanıtılacağı düşünülen Windows 9 şimdiden merak uyandırmaya başladı. İşletim sistemindeki yenilikler ve yıl haritası teknoloji takipçilerinin merak konusu oluyor. İddialara bakılırsa bu yeni işletim sisteminin yol haritası da şu şekilde ilerliyor:
İlk olarak 7 Ocak 2014 tarihinde Windows 9 Beta karşımıza çıkacak. Ön izleme sürümünün çıkış tarihi ise Temmuz ayını gösteriyor. Yani bunun için uzun bir süre beklememiz gerekiyor. Windows 9 RTM çıkışı ise Ekim ayı içerisinde olacak. Windows 9 kararlı sürümü Kasım ayı içerisinde çıkıyor. Yeni işletim sisteminin yol haritasının bu şekilde belirlendiği bildirildi. Tabi ki bunlar şuan için bir iddiadan ibaret. Doğruluk payları hakkında bir yorum yapamıyoruz. Ne derece doğru olduğunu görebilmek için bir süre daha beklememiz gerekiyor.
Microsoft işletim sistemleri üzerinde ciddi çalışmalar yapmaya başladı. Windows 8 her ne kadar masaüstü kullanıcılarından tam not almayı başaramasa da, genel olarak başarılı gözüküyor. Şuan Windows Blue üzerinden çalışan şirketin, ilerleyen süreçte Windows 9 ve Windows Blue hakkında çeşitli bilgiler aktaracağı düşünülüyor.
ALINTIDIR

besim.farhan

besim.farhan

Üye
8 ara geçiş ürünü oldu 9 cikar bir yila kadar zaten

Akıncı

Akıncı

Üye
8 i çıkartmadan önce karar veriyorlar zaten 8 den iyi olacağına şüphem yok

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Öyle Ama 8'i Ben Beğenmedim Şahsen.. Microsoft, Windows Blue Güncellemesini yaparsa iyi olabilir...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
win 7 den şaşmayın :)

agte

Üye
windows 9 ilerki zamanda belki çıkabilir çünkü windows 8 i sevmeyenlerde var

hikmet366

hikmet366

Üye
xp candır

0MG90