Windows 8'li Nokia Lumia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8'li Nokia Lumia!
Nokia bu konuda ne düşünür bilmiyoruz ama bu Windows 8 konsepti, gerçekten büyüleyici!

Microsoft'un merakla beklenen işletim sistemi Windows 8'in akıllı cep ayağı Windows Phone 8 hakkında ufak sızıntılar oluyordu... Tüm sistemin ise gelecek ay yapılacak olan geliştirici konferansında ortaya çıkması bekleniyor.
Resimdeki konseptte ise Windows Phone 8'in Başlat ekranının nasıl olacağı, daha doğrusu nasıl olması gerektiği görünüyor. Konseptte, gayet iyi işlenmiş ve platformlar arası bağı sağlamış bir ekran görüntüsü var. Microsoft da bu yolda ilerler mi bilemeyiz fakat konseptin bu kapıyı araladığı söylenebilir.
Mevcut Başlat ekranından çok farklı olmasa da ikonların daha büyük olduğu gözlerden kaçmıyor ve Android benzeri çok sayıda ekrana ulaşmak için ekranı kaydırmak yeterli.
Haziran ayında Windows Phone 8'in tanıtılmasıyla tüm merak edilenler de açığa çıkacak.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:tşk:

Türe

Türe

Üye
Guzele benziyor . Bence wp iyi tek gelistirilmesi gereken noktasi marketi .

• Beğen
Tepkiler: Serhan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fena değil ama böyle olmayacak windows8 in metro arayüzü olacak.

theposies

theposies

Üye
bende lumia sevdamı bu geliştirici konferansına göre alacagım .Yani lumialra apollo gelcekse lumia 800 alacağım gelmesse bekleyeceğim :)

doctorrr

doctorrr

Üye
teşkür ben vazcaydım cayacam lumyadan :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Fena değil ama böyle olmayacak windows8 in metro arayüzü olacak.

e kardeş demişsin ki "böyle olmayacak windows 8'in metro arayüzü olacak" diye, hiç mi dikkat etmedin resimdeki windows 8'in metro arayüzü :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tam olarak böyle değil kardeşim :) windows 8 önizlemesini yüklemiştim

ecel54

ecel54

Üye
şuan ben windows 8 kullanıyorum ve metro arayüzü böyle :)

ecel54

ecel54

Üye
pc de :)

ecel54

ecel54

Üye
kendi pc den fotoğraf çektim. Bakın bakalım aynımı :). Şunuda söylemek lazım windows 8 arayüzü değişecek. Bu tüketici önizleme sürümündeki fotoğraflar.
http://imageshack.us/f/696/screenhunter003.png/
http://imageshack.us/f/135/screenhunter002f.png/
imageshack.us/f/696/screenhunter003.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt