Tuba
Üye
Windows 8'in Heyacan Veren Yenilikleri
Windows 8 in çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi olmamasına karşın 2012 de piyasaya sürüleceği bekleniyor....
Peki yenilikler neler?
Windows 8 , 5 yeni yenilik ile geliyor...
Çok tartışılan '' Ribbon arayüzü ''
Microsoft office den Windows'a geliyor...
Çoğu kullanıcı bu arayüzü sevmesede büyük bir çoğunluğa göre eski araç çubuklarından daha kullanışlı ve hızlı...
'' İnternet explorer 10''
İnternet explorer 9 çıktığından beri 10 ile ilgili söylentiler vardı hep...
İnternet explorer 9 sadece Vista ve win7 yi desteklerken İnternet explorer 10 sadece win7 yi ve sonraki platformları destekleyecek....
Windows store ve diğerleri
'' Windows store ''
Ubuntu ve Apple gibi rakiplerini örnek alan Microsoft'um çevrim içi mağazasını Windows 8 ile sunuyor....
Bu mağazadan Metro stili uygulamalar satılacak hatta windows 8 için sunulan uygulamalar yalnızca bu mağazadan yüklenebilecek....
'' Usb çubuğunda İşletim Sistemi ''
Windows 8 ile gelen en iyi özelliklerinden birisi;böylelikle Windowsunuz her zaman yanınızda...
Pc nin olduğu bir yerde kendi windowsunuzu kullanabileceksiniz....
ve
'' Tabletler ''
Windows 8 in ARM mimarisine tabletlerle çalışabilecek...
Metro arayüzü ve genel olarak Win 8 in tasarımı dokunmatik cihazlara göre geliştirildiğinden işletim sisteminin tabletlerle başarılı olması bekleniyor...
Peki yenilikler neler?
Windows 8 , 5 yeni yenilik ile geliyor...
Çok tartışılan '' Ribbon arayüzü ''
Microsoft office den Windows'a geliyor...
Çoğu kullanıcı bu arayüzü sevmesede büyük bir çoğunluğa göre eski araç çubuklarından daha kullanışlı ve hızlı...
'' İnternet explorer 10''
İnternet explorer 9 çıktığından beri 10 ile ilgili söylentiler vardı hep...
İnternet explorer 9 sadece Vista ve win7 yi desteklerken İnternet explorer 10 sadece win7 yi ve sonraki platformları destekleyecek....
Windows store ve diğerleri
'' Windows store ''
Ubuntu ve Apple gibi rakiplerini örnek alan Microsoft'um çevrim içi mağazasını Windows 8 ile sunuyor....
Bu mağazadan Metro stili uygulamalar satılacak hatta windows 8 için sunulan uygulamalar yalnızca bu mağazadan yüklenebilecek....
'' Usb çubuğunda İşletim Sistemi ''
Windows 8 ile gelen en iyi özelliklerinden birisi;böylelikle Windowsunuz her zaman yanınızda...
Pc nin olduğu bir yerde kendi windowsunuzu kullanabileceksiniz....
ve
'' Tabletler ''
Windows 8 in ARM mimarisine tabletlerle çalışabilecek...
Metro arayüzü ve genel olarak Win 8 in tasarımı dokunmatik cihazlara göre geliştirildiğinden işletim sisteminin tabletlerle başarılı olması bekleniyor...