Yardım Windows 8

Sponsorlu Bağlantılar

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8
merhaba hp pavilion g6 1335et bilgisayarım var i3 4 gb orjinal windows 7 home yüklü bu bilgisayara windows 8 yüklenirmi bilgisayar kaldırırmı sorun olur mu

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
elbette kaldırır hicbir sorun olmaz. 64 bit yüklemelisin :)bu arada laptopun garantisi devam ediyorsa işletim sistemi değişikliği garantiyi bitirir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
elbette kaldırır hicbir sorun olmaz. 64 bit yüklemelisin :)bu arada laptopun garantisi devam ediyorsa işletim sistemi değişikliği garantiyi bitirir.
işletim sistemiyle garantinin bir işi yok :)

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim garantisi bitti bilgisayar zaten 64 bit yükleyeyim bakalım

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
işletim sistemiyle garantinin bir işi yok :)
neden alakası yok ki. bana göre firmanın yüklediği şeyi değiştirirsen garanti gider diye düşünüyorum, aynı telefonlara rom atmak gibi :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
neden alakası yok ki. bana göre firmanın yüklediği şeyi değiştirirsen garanti gider diye düşünüyorum, aynı telefonlara rom atmak gibi :)
Windows bir yazilim oldugu icin etkilemez. Para verip windows basicten ultimate e yukseltirsen de garanti gider o mantikla bakarsak :) ayrica zaten pcnin yanida windows kurtarma dvd si verilir yada diske recovery gömulur. Herhangi bir sorunda onarma yada tekrardan format islemi yapilabilinsin diye

• Beğen
Tepkiler: sena5135 ve Van Hohenheim
Takipçi Satın Al

Üst Alt