Windows 8 Yükledim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Yükledim
Arkadaşlar Windows 8 yükledim halbuki ekran kartım win8 e uygun driverını bulamıyorum Ekran Kartım biraz eski Ati Readon X1050
driverını bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum tekrar win7'ye mi dönüceğim yoksa.. ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynı kart benim eski masaüstünde de var baya eski bir kart windows 8 ile uyumlu değil o yüzden 7'ye dönücem bende.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ekran kartı Windows 7 ile uyumluysa, Windows 8 için bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekran kartı Windows 7 ile uyumluysa, Windows 8 için bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

malesef yaratıyor windows 8 32 bit kullanıyorum yüklüyorum ama sorun çıkarıyor cdsinden bile yüklesem olmuyor zaten oyun falan oynamıyorum bari çözünürlük iyi olsa o da kötü 19 inç lcd'de 1024*768 baya kötü oluyor zaten kullanmıyorum evdekini ben şehir dışındayım sürekli onlarda alışamamış windows 8'e şuan 7 ultimate indiriyorum lisans süreside dolmuş 8'in şimdi etkinleştirmeyle uğraşılmaz atarım formatı tamamdır :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar Windows 8 yükledim halbuki ekran kartım win8 e uygun driverını bulamıyorum Ekran Kartım biraz eski Ati Readon X1050
driverını bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum tekrar win7'ye mi dönüceğim yoksa.. ?
Sorunlarımız aynı,benimde ekran kartım bundan ve aynı sorunu yaşadım ve win7 ultimate ye geri döndüm.yalnız şunu belirteyim win8 daha çok dokunmatik cihazlara göre sanki ben pc de pek kullanışlı bulmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt