Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 8 Yükledim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatihcan85
Üye
Konu Sahibi
Windows 8 Yükledim
Arkadaşlar Windows 8 yükledim halbuki ekran kartım win8 e uygun driverını bulamıyorum Ekran Kartım biraz eski Ati Readon X1050
driverını bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum tekrar win7'ye mi dönüceğim yoksa.. ?
Mad EagLe
Üye
aynı kart benim eski masaüstünde de var baya eski bir kart windows 8 ile uyumlu değil o yüzden 7'ye dönücem bende.
xavxmaxi
Emekli Yönetici
Ekran kartı Windows 7 ile uyumluysa, Windows 8 için bir sorun yaratacağını sanmıyorum.
malesef yaratıyor windows 8 32 bit kullanıyorum yüklüyorum ama sorun çıkarıyor cdsinden bile yüklesem olmuyor zaten oyun falan oynamıyorum bari çözünürlük iyi olsa o da kötü 19 inç lcd'de 1024*768 baya kötü oluyor zaten kullanmıyorum evdekini ben şehir dışındayım sürekli onlarda alışamamış windows 8'e şuan 7 ultimate indiriyorum lisans süreside dolmuş 8'in şimdi etkinleştirmeyle uğraşılmaz atarım formatı tamamdır
Arkadaşlar Windows 8 yükledim halbuki ekran kartım win8 e uygun driverını bulamıyorum Ekran Kartım biraz eski Ati Readon X1050
driverını bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum tekrar win7'ye mi dönüceğim yoksa.. ?
Sorunlarımız aynı,benimde ekran kartım bundan ve aynı sorunu yaşadım ve win7 ultimate ye geri döndüm.yalnız şunu belirteyim win8 daha çok dokunmatik cihazlara göre sanki ben pc de pek kullanışlı bulmadım.