evet farkındayım kardeşim magazadan şuanda faydalanabiliyorum. Zaten sadece biraz denemek amacı ile yükledim bunu hoşuma giderse pro ya yükseltirim. gitmezse win 7 ye dönerim artıkİyi hayırlısı olsun kardeşim ama Windows 8 in Release Preview sürümünü yüklemissin kısıtlı ve deneme sürümü boş paket Windows 8 Pro yükle Pro daha güzel Mağazadaki 20.000 tane uygulamadan faydalanabiliyorsun
İyi hayırlısı olsun kardeşim ama Windows 8 in Release Preview sürümünü yüklemissin kısıtlı ve deneme sürümü boş paket Windows 8 Pro yükle Pro daha güzel Mağazadaki 20.000 tane uygulamadan faydalanabiliyorsun
bende şuanlık öyleyim ısınamadım malesefısınamadım ben ya
rica ederim. Bende şu görüşteyim dokunmatik bir laptop insanın kolunu çok yormaz mı?ben yakınımda gördüm sevmedim
onun için yüklemicem
bence windows 8 dokunmatikler için uygun diğer türlü yazdığınız gibi alışılması var ve alışınca da iyi olacağı kanaatindeyim
- - - Eklendi - - -
video güzel olmuş teşekkürler
evet farkındayım kardeşim magazadan şuanda faydalanabiliyorum. Zaten sadece biraz denemek amacı ile yükledim bunu hoşuma giderse pro ya yükseltirim. gitmezse win 7 ye dönerim artık
kardeşim haklısındır birşey demedim ki ben sanaKardeşim faydalanabiliyorsun ama kısıtlı Proda ise etkinleştirmeni tam yaptıysan komple faydalanıyorsun 20.000 uygulamadan bende hepsi var uygulamaların istersen foto koyabilirim ilk çıktıgından beri yüklüdür bi sorununu görmedim. Gayet başarılı çalışıyor windows 7 de uyumsuzluk yapan programları bile açıyor o yönünü sevdim .
Ben sana görselliğiin denemek amacı ike yükledim begenirsem pro yaparım dedim 
Ben msn yüklemedim facebook derken?arkadşım facebook msn win 8 yüklerken hata veriyor sende de hata veriyormu bana dönersen sevinirim
Bir zamanlar metin hastasıydım ama artık oynamadığım için problem yokKardeşim H.o ama win 8 in Görseli Süper Ama Bazı Programları Desteklemiyo Online oyunlarıda ..Ondan Dolayı Sevmiyorum Pek .. Metin2 knight Felan .. Oynuyom bu işletim sistemi desteklemiyo
k.q H.o ..
![]()