Windows 8 yükledim [ Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Windows 8 her ne kadar sistem olarak daha hızlı, oyunlarda daha verimli olsa da, bana hep itici gelmiştir. Aero'yu (saydam pencereler) kaldırmaları, yumuşatılmış köşeleri kaldırmaları, tek ve sade renk kullanmaları, tıpkı windows 95 zamanına geri dönmüş gibi oldum. Aynı görsel özellikleri windows 7'den kıssam o da hızlanırdı zaten. Yok sağolun kardeş, darısı windows 9'un başına.

Pc donanımları ne olacak. Benim pc eski (cok eskide değil ama) win7 yuklediğimde bile ses ve ekran kartının driwerini istiyor. Netten guc bela buluyom zaten. (fazla anlamıyorum ondan) hele ekran kartı arasamda randıman alamıyorum. Her zaman win. Xp donmek zorunda kalıyom. Xp'den sonrasını desteklemiyormu ne bilemiyorum.

MertcaN9

Üye
kardeş bunu kurunca oyunlarım vs.. yani yerel disk D gider mi ? bir de bana nasıl kurulduğunu detaylı bir anlatırmısın teşekkürler şimdiden.

PriZm

Üye
Windows 9 çıkana kadar Windows 7 ve Ubuntu ile devam.

Pc'ye her hangi bir surumu kurdunmu. Onemli olanda bu cunku isletim sistemini kurmak pc'ye oyun yuklemek kadar basittir. Bilmeyenlere bunu cok abartırlar. Yok yanlıs yaparsan pc coker yanar calışmaz vs vs

- - - Eklendi - - -

kardeş bunu kurunca oyunlarım vs.. yani yerel disk D gider mi ? bir de bana nasıl kurulduğunu detaylı bir anlatırmısın teşekkürler şimdiden.

mobilden giriyom. Sayfa atlamış

Konu Sahibi

bir şey olmaz hocam, işletim sistemini Dye kurmadığın sürece bi değişiklik olmaz. diğer masaüstündeki dosyalarda windows.old olarak kopyalanıyor istersen de kurarken "dosyalarımı koru" seçeneğini seçerek sadece işletim sisteminizi yükseltebilirsiniz (format atılmaz.)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ayrıca başlat menüsü olmadan olmaz diyenler start menü 8 programı ile başlat menüsü ekleyebilirler

MertcaN9

Üye
nasıl yüklendiğini rica edip sorsam

- - - Eklendi - - -

r.p sınırlıymış kardeşim senin attığın link de o oluyor ne yapacağız peki süresi dolduğunda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...