Windows 8 Ve Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Ve Sorular
"Arkadaşlar benim iki tane bilgisayarım var biri intel core i7 ona windows 8 yükledim onda bir sorun yok.Kardeşim için diğer bilgisayarıma da windows 8 yüklemeye niyetlendim.(Bir hafta önce iki tane, atom işlemcili (kuzenlerin) minibook a windows 8 yükledim burda da sorun yok.Ben kendi pentium işlemcili bilgisayarıma windows 8 yüklemek istediğimde ise işlemciniz windows 8 ile uyumlu değil diyor.Microsof'un sitesinden sistem gereksinimlerine baktım uyuyor.Üstelik windows un sitesinde windows 7 ile çalışan donanımla mükemmel çalışır yazıyor.Benim bilg. w7 ultimate yüklü w8 çalışması da gerekmiyor mu) Sistem özelliklerim:

Intel Pentium Dual Cpu E2180 @ 2.00 GHz 2.00 Ghz /1.00 GB RAM/32 bit/256 mb ekran kartı(64 mb sistem video belleği ve 192 paylaşılan sistem belleği)

Soru 1:Arkadaşlar İntel Atom işlemciler mi yoksa Pentium dual cpu mu daha iyi ve hangisi daha sonra piyasaya çıktı?
Soru 2:Şimdi tek çekirdekli atom işlemcide çalışan windows 8 neden çift çekirdekli pentium işlemcide çalışmıyor ve windowsun sitesinde windows 7 ile çalışan aynı donanımda çalışır yazıyor.Ama ben yüklemeye çalıştığımda şu çıkıyor:

fnldstntn

Üye
Sorun olmaması gerekiyordu...64 bitlik mi yoksa 32 bitlik mi kurmaya çalışıyorsun...?

- - - Eklendi - - -

Bende atom işlemcili netbooka kurdum çok iyi çalıştı betek ekran çozünürlülügü sorun oldu...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
32 bit yüklemeye çalıştım ama olmuyor acaba pentium atomdan daha mı eski

Euphoria-

Üye
32 bit yüklemeye çalıştım ama olmuyor acaba pentium atomdan daha mı eski

Tabi pentium daha eski atomdan giriş seviyesi 2180 olduğundan olabilir. Sen yinede boot edip kur kurabilirsin ihtimal var :oke:

NeoV

Üye
Boot edip kurmalısın. Sorun hallocaktır. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt