IVI-Elia
Üye
Windows 8 Ve Sorular
"Arkadaşlar benim iki tane bilgisayarım var biri intel core i7 ona windows 8 yükledim onda bir sorun yok.Kardeşim için diğer bilgisayarıma da windows 8 yüklemeye niyetlendim.(Bir hafta önce iki tane, atom işlemcili (kuzenlerin) minibook a windows 8 yükledim burda da sorun yok.Ben kendi pentium işlemcili bilgisayarıma windows 8 yüklemek istediğimde ise işlemciniz windows 8 ile uyumlu değil diyor.Microsof'un sitesinden sistem gereksinimlerine baktım uyuyor.Üstelik windows un sitesinde windows 7 ile çalışan donanımla mükemmel çalışır yazıyor.Benim bilg. w7 ultimate yüklü w8 çalışması da gerekmiyor mu) Sistem özelliklerim:
Intel Pentium Dual Cpu E2180 @ 2.00 GHz 2.00 Ghz /1.00 GB RAM/32 bit/256 mb ekran kartı(64 mb sistem video belleği ve 192 paylaşılan sistem belleği)
Soru 1:Arkadaşlar İntel Atom işlemciler mi yoksa Pentium dual cpu mu daha iyi ve hangisi daha sonra piyasaya çıktı?
Soru 2:Şimdi tek çekirdekli atom işlemcide çalışan windows 8 neden çift çekirdekli pentium işlemcide çalışmıyor ve windowsun sitesinde windows 7 ile çalışan aynı donanımda çalışır yazıyor.Ama ben yüklemeye çalıştığımda şu çıkıyor:
Intel Pentium Dual Cpu E2180 @ 2.00 GHz 2.00 Ghz /1.00 GB RAM/32 bit/256 mb ekran kartı(64 mb sistem video belleği ve 192 paylaşılan sistem belleği)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Soru 1:Arkadaşlar İntel Atom işlemciler mi yoksa Pentium dual cpu mu daha iyi ve hangisi daha sonra piyasaya çıktı?
Soru 2:Şimdi tek çekirdekli atom işlemcide çalışan windows 8 neden çift çekirdekli pentium işlemcide çalışmıyor ve windowsun sitesinde windows 7 ile çalışan aynı donanımda çalışır yazıyor.Ama ben yüklemeye çalıştığımda şu çıkıyor: