SheFy
Üye
WINDOWS 8 Turkce Beta Deneyimim
Arkadaslar gün pc ye win8 kurdum. Ve açılışta direk metro arayüzlü başlangıç yeri geliyor. Metro arayüzü sade buldum ve beğenmedim. Kesinlikle masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda kullanışlı olmamış. Bilgisayar açılışı hızlanmış. Dosya kopyalama hızı 3-4 katına çıkmış. Win7 kullanırken Kaspersky internet security 2012 kullanıyordum ve çok memnundum. Ama ne yazık ki win8 de uyumlu olmadığı için çalışmadı.kis 2013 setup ı da hata verdi bende nod32 5 kurdum. Ama bi kis yerini tutmuyor. Ve win8 çoğu programı açarken uyarı veriyor. Tabi uyarı durumunu azaltıp kapatabiliyorsunuz. Genel pencere Arayüzü ise win7+win98 olmuş. Biraz klasikleştirmişler arayüzü. Biraz kötü olmuş. Metro arayüzlü Başlat penceresinde pc yi kapat, yeniden başlat, beklemeye al yeri yok. Ayrıca bir program sayesinde bunları ekleyebildim. Programın ismini hatırlamıyorum. Pc ve laptop için düşünürsek win8 pek kullanışlı olmamış. Belki erken konuşuyoruz. Kullandıkça da alışabiliriz. Ama bana göre win7 şuanlık daha iyi. Nasıl win xp ,vistaya göre iyise bu da ona benziyor. Alıştıktan sonra umarım win7 yi tekrar kurmak zorunda kalmam. Ama Win8 dokunmatik cihazlarda kesinlikle iyi. Arkadaşlar benim düşüncem bunlar. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.

Bir teknoloji sitesinde metro arayüzünü kaldırmayla ilgili bir yazı vardı, sanırım programla mümkün olduğunu okumuştum. Yani bilgisayar açılınca direkt olarak masaüstü ekranı geliyor. Evet, Win8 ile gayet hızlanıyor: Her şey