Windows 8 kurulumu yardim!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 kurulumu yardim!..
Arkadaslar win8pro 64bit iso dosyasi var. pc de suan w8 beta 32bit kurulu. daemon toolsla 64bit iso setupta hata verdi pc 32 bit oldugu icin. bende iso dosyasini bos bir dvd ye yazdim. sonra biostan boot ayarinda ilk secenege cdrom u sectim ayarlari kaydedip ciktim. ama dvd yi gormuyor direk pc aciliyor. sonra usb den deneyeyim dedim. flash bellege isoyu attim. sonra biosta boot yerinde usb gorunmuyor. windows 8 i kuramadim. gidip tekrar 32bit dosyalarini indirip kurmak istemiyorum. 64bit daha iyi zaten. nsil kurabilirim?

peki cd'ye çektiğin isoya tıklayınca yüklemiyormu cd'den ama

Internetten ücretsiz iso dosya yazma programları var. Onlardan biri ile iso imaj dosyasını dvd ye yazdırın. O cd ile pc yi yeniden başlatın.
Usb bellekten çalıştırmak için gene internetten ufak bir araştırma ile gerekli anlatım ve dosyaları bulabilirsiniz.
(iso dosyasını winrar ile ayrı bir klasöre aç. O dosyalar usb bellek için lazım olacak.)

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
biostaan sadece oluyo cunku pcde 32bit kurulu 64 bit iso direk acmiyor hata veriyor. bu dogal birsey ama biostan boot yerinde cdromu ilke aldigim halde ayarlari kaydedip geri dondugumde dvdye girip windows kur yerine gelmiyor. normal birsekilde pc aciliyor

elindeki dvd bootable degil.
msdn iso bulup windows usb dvd download tool ile usb belleğe yazdır usbden formatla

MicroSoft'un USB/DVD TOOL Aracini Kullan ..

.Murat.

Üye
32 bit ile 64 bit arasında fazla fark yok ramleri son mb,sine kadar kullandırıyor o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...