beta kullanıyorum İng versiyon8 çıktımı ? Betamı kullanıyorsun
Kardeşim hız nasıl diğerlerine göre ve vista gibi ramdan felan alıyormu ?beta kullanıyorum İng versiyon
Kardeşim hız nasıl diğerlerine göre ve vista gibi ramdan felan alıyormu ?
Betasını bende kullandım en çok ilgimi çeken açılış hızı 8-10 saniye gibi bir sürede açıldı ve çok güzel arayüzü vardı tabii biraz zorİngilizce olmasından
![]()
arayüz muhteşem hele ki internet explorer 10 müthiş olmuş
hıza gelince açıkcası 290 mb dosyayı 3 sn de kopyaladı
çok şaşırdım
cpu yu ve rami çok ii kullanıyor. tek dez avantajı online oyunları şuan açamaması Silkroad start geliyor ama açılamıyo. VatanRoad ta bir sıkıntı yok metin2 ve wolfteamı denemedim. Tam sürüme yükseltilince bu sorunda kalkacaktır
İ. Explorer 1080p kalitesinde videoyu sorunsuz açıyo ve tam ekran yapınca yeniden yükleme takılma gibi bi sorunuda olmuyo 

aynen bende denemek isterim nerden bulabilirizBende kullanmak istiyorum ing. sorun olmaz biliyorum nerden alabiliriz kardeşim ?

aynen bende denemek isterim nerden bulabiliriz![]()
Bende kullanmak istiyorum ing. sorun olmaz biliyorum nerden alabiliriz kardeşim ?
nette birçok torrent mevcut
ama burdan indirseniz daha iyi olur
uygulamanın verdiği ******i kaydetmeyi unutmayın bir daha vermiyo
microsoft un kendi sitesinden indirebilirsiniz![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan inmesi uzun sürer derseniz torrentlerden yararlanabilirsiniznette birçok torrent mevcut
ama burdan indirseniz daha iyi olur
uygulamanın verdiği i kaydetmeyi unutmayın bir daha vermiyo
![]()

arkadaşım cevap verir misin çok önemli sen konunla ilgilenmiyorsun!!!

onu denedim yanlis sifre veya eposta adresi dedi.ayrica kaydirmayi fln biliyorum.prmak izi okuyucuda calis win8 de sifreyide hatirlamiyorum.sorun burada![]()
format attim
diğer türlü kabul etmediğini bilmiyorum.windowsa format attim ancak bazen açılışta microsoft windows vista ve windows 8 preview diye 2 seçenek veriyor.windows 8 i seçtiğimde deniyorum ancak olmuyor.şimdi WİNDOWS 8'i NASIL KALDIRABİLİRİM?msn yi normal açabiliyor musun? yani messenger programından. birde messenger programı şifre uzunsa aldığı yere kadar yazıyor sonra dıt diye ses veriyor o dıt sesine kadar olan şifreyi dene çünkü windows ta şifre daha uzun girilebiliyor. win8 kurmadan şunuda deneyebilirsin. yeni bir msn adresi al ve şifresi kısa ve çok kolay birşey olsun böylelikle kabul edecek.
diğer türlü kabul etmediğini bilmiyorum.windowsa format attim ancak bazen açılışta microsoft windows vista ve windows 8 preview diye 2 seçenek veriyor.windows 8 i seçtiğimde deniyorum ancak olmuyor.şimdi WİNDOWS 8'i NASIL KALDIRABİLİRİM?
---------- Eklendi @ 13:03:37 ---------- Yazıldı @ 13:02:26 ----------
ve msn'e aynı sifreyle girebiliyorum.