Release sürümü öyleydi. Son çıkan final pro sürümü öyle değil , arkadaşımda kullandım. Hem win7 den artık bıkkıntı geldi yenilikçi bi insanım. Ufak tefek kötü yanlarıda olsa 8 e geçmeye karar verdim.yükleme pişman olursun
bootable cd nasıl yapılıyor çok kez denedim ama başaramadım (çokda uğraşmadım
)
Release sürümü öyleydi. Son çıkan final pro sürümü öyle değil , arkadaşımda kullandım. Hem win7 den artık bıkkıntı geldi yenilikçi bi insanım. Ufak tefek kötü yanlarıda olsa 8 e geçmeye karar verdim.
Bu arada bootable cd yapmam lazım , burdan yükle deyince kabul etmedibootable cd nasıl yapılıyor çok kez denedim ama başaramadım (çokda uğraşmadım
)
Uğraşsan yapardın![]()
iso dosyasını direk dvd ye yazdır geç. Açılışta dvd den boot edersin pc yi

)
Release sürümü öyleydi. Son çıkan final pro sürümü öyle değil , arkadaşımda kullandım. Hem win7 den artık bıkkıntı geldi yenilikçi bi insanım. Ufak tefek kötü yanlarıda olsa 8 e geçmeye karar verdim.
Bu arada bootable cd yapmam lazım , burdan yükle deyince kabul etmedibootable cd nasıl yapılıyor çok kez denedim ama başaramadım (çokda uğraşmadım
)
sanki bilmiyomuşum gibi konuşuyon onur abiFlash a Yazdır Kur İsmail Ne Uğraşıyorsun Hala Cd ile![]()
Sen doğmadan önce ben flash ile format atıyodum 

sanal sürücü oluşturup yükleyebilirsin.
http://www.tamindir.com/poweriso/

daha cdyi yeni yazdı. Şuan atıyorum hadi hakkınızı helal edinİsmail sonuç ne?![]()