windows 8 e tek tık kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 e tek tık kaldı
Arkadaşlar herşey hazır , tek tık kaldı. Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum aranızda birtane bile düşman olduğum biri yok hepinizle kardeşim. Ben hakkımı helal ediyorum sizde edin. Kalın sağlıcakla :D

abandonware

abandonware

Üye
ne tıkı la?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Veda eder gibi yazmışsın İsmail :) Telefondan bizi görebildiğini biliyorum :ehe

Razzers

Razzers

Üye
yükleme pişman olursun

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yükleme pişman olursun
Release sürümü öyleydi. Son çıkan final pro sürümü öyle değil , arkadaşımda kullandım. Hem win7 den artık bıkkıntı geldi yenilikçi bi insanım. Ufak tefek kötü yanlarıda olsa 8 e geçmeye karar verdim.

Bu arada bootable cd yapmam lazım , burdan yükle deyince kabul etmedi :zzz: bootable cd nasıl yapılıyor çok kez denedim ama başaramadım (çokda uğraşmadım :D )

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Release sürümü öyleydi. Son çıkan final pro sürümü öyle değil , arkadaşımda kullandım. Hem win7 den artık bıkkıntı geldi yenilikçi bi insanım. Ufak tefek kötü yanlarıda olsa 8 e geçmeye karar verdim.

Bu arada bootable cd yapmam lazım , burdan yükle deyince kabul etmedi :zzz: bootable cd nasıl yapılıyor çok kez denedim ama başaramadım (çokda uğraşmadım :D )

Uğraşsan yapardın :ehe
iso dosyasını direk dvd ye yazdır geç. Açılışta dvd den boot edersin pc yi

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Uğraşsan yapardın :ehe
iso dosyasını direk dvd ye yazdır geç. Açılışta dvd den boot edersin pc yi

öyle yapınca olmuyor benim pcde. 1 sefer yapmıştım olmuştu daha ondan sonra olmadı.

Neyse hacker adamım 2 dkda bulurum dedim 30 saniyede buldum , yakıyorum şuan programı :ehe
(burn ediyorum (h) )

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Flash a Yazdır Kur İsmail Ne Uğraşıyorsun Hala Cd ile :D

Razzers

Razzers

Üye

sanal sürücü oluşturup yükleyebilirsin.

http://www.tamindir.com/poweriso/

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
İsmail sonuç ne? :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Flash a Yazdır Kur İsmail Ne Uğraşıyorsun Hala Cd ile :D
sanki bilmiyomuşum gibi konuşuyon onur abi :D Sen doğmadan önce ben flash ile format atıyodum :d:

Şaka bi yana flash bellek azına kadar doldu . Gerekli program ve resimleri attım :)

- - - Eklendi - - -

sanal sürücü oluşturup yükleyebilirsin.

http://www.tamindir.com/poweriso/

çok saol , faket poweriso.exe ile işlem tamamdır. Şimdi okutmak kaldı en zor kısmı burası. Benim pc biraz bu konuda uyuzluk yapıyor :D

- - - Eklendi - - -

İsmail sonuç ne? :D
daha cdyi yeni yazdı. Şuan atıyorum hadi hakkınızı helal edin :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Obaa sabahlar olmasın :disko:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Ozel.yukleme yapiuorum. VIP (h)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hayırlısı be gülüm :pro:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Sabahlar olmasin :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

En begendigim yer

Türe

Türe

Üye
Bende hala release preview var :D sırf driverlar gidecek diye yuklemiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Manyak olmus windows8 manyakkk. Ulan en kucuk ayrintiya kadar her ayari sordu giriste helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt