Windows 8 ''Bu kişisel bilgisayara güven'' ne demektir ?

Sponsorlu Bağlantılar

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 ''Bu kişisel bilgisayara güven'' ne demektir ?
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce Windows 8 pro yükledim ayarları karışıtırırken kullanıcılar sekmesinde ''Bu kişisel bilgisayara güven'' şeklinde bir ayarlama gördüm ne işe yaradığını araştırdım hesabı iyice koruma altına almak için bir işlemmiş. Ama bir türlü yapamadım arkadaşlar . BU kişisel bilgisayara güven yazısına tıklıyorum Microsoft hesabım açılıyor . Sonra Bir tane link veriyor bu linke güvenilir bir bilgisayardan bağlanın diyor . E güvenilen bilgisayarım kendi bilgisayarı zaten tıklıyorum o linke aynı sayfa tekrar açılyor bir şey değişmiyor . Yani anlayacağanız '' Bu kişisel bilgisayara güven''emedim. Yani bu işlemi yapamadım . Bu işlemin tam olarak nasıl yapılacağını açıklayabilir misiniz ?

mami944

mami944

Üye
O seceneği secersen hotmail ile pc in bağlanır mesela pcyi acarken hotmaile girersin ayrıca hotmail ile alakalı her sey pcye etkinleşir kötü yanı internetin sürekli olmalı

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Format atıp tekrar Win8 yüklediğinde önceki sistem ayarlarını otomatik almak için.

ecel54

ecel54

Üye
Hesabın çalındığında o bilgisayardan kurtarabilirsin

- - - Eklendi - - -

Galiba internet explorerdan bağlanmak gerekiyordu, hangi tarayıcıdan bağlanıyordun

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Google chrome genelde

sena5135

sena5135

Üye
nerde geçiyo bu yazı :D bulamadımda

Üst Alt