Microsoft Toolkit ile sorunsuz bir sekilde aktivasyon yapabilirsinizbeyler windows 8.1 yükledim ama etkinleştiremiyorum yardımcı olur musunuz?elinizde çalışan cra ck var mıdır?

Google aramaya KMspico yaz çıkarbeyler windows 8.1 yükledim ama etkinleştiremiyorum yardımcı olur musunuz?elinizde çalışan cra ck var mıdır?
Kardeş ben windows toolkit programını nasıl kullanacağım (daha önce kullanmadım) yardımcı olabilir misin?Microsoft Toolkit ile sorunsuz bir sekilde aktivasyon yapabilirsiniz![]()
Product keys bolumunden isletim sistemini secip yukle activation bolumunden install a bas tamamdirKardeş ben windows toolkit programını nasıl kullanacağım (daha önce kullanmadım) yardımcı olabilir misin?

product key bölümünü yapamadımProduct keys bolumunden isletim sistemini secip yukle activation bolumunden install a bas tamamdir![]()
8.1 - Professionalproduct key bölümünü yapamadım![]()
Buna bakarak neleri seçeceğimi söyler misin?
Ordan bir check system yapsana
![]()

Sanirim microsoft toolkit 8.1 pro preview surumunu desteklemiyor
@0MG90 hakli bi de kmspicoyu dene 
kardeş bu da böyle dondu kaldıGoogle aramaya KMspico yaz çıkar

Buyuk ihtimalle ekran kartinin driverini bulamamistir win 8.1. Netten ekran kartinin driverini ara varsa indirip kurarsan duzelir.Selâmın Aleyküm.
Yeni Windows 8.1 Enterprise kurdum bilgisayarıma. Metro arayüzünde herhangi bi uygulama simgesine tıkladığımda
"Ekran çözünürlüğü bu uygulamayı çalıştıramayacak kadar düşük. Ekranınızın çözünürlüğünü değiştirin." şeklinde uyarı çıkıyor. Bilgisayarımdan istediği çözünürlük 1024x768 var olan çözünürlük ise 1024x600. Minibook kullanıyorum. HP Mini 110. Oldukça küçük bi bilgisayar. Dolayısıyla ekran da küçük. Ne yapmam lazım?