Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Selâmın Aleyküm.
Yeni Windows 8.1 Enterprise kurdum bilgisayarıma. Metro arayüzünde herhangi bi uygulama simgesine tıkladığımda
"Ekran çözünürlüğü bu uygulamayı çalıştıramayacak kadar düşük. Ekranınızın çözünürlüğünü değiştirin." şeklinde uyarı çıkıyor. Bilgisayarımdan istediği çözünürlük 1024x768 var olan çözünürlük ise 1024x600. Minibook kullanıyorum. HP Mini 110. Oldukça küçük bi bilgisayar. Dolayısıyla ekran da küçük. Ne yapmam lazım?
Masaüstünde sağ klik yap Ekran çözünürlüğüne tıkla, en yükseğe çevir ordan çözünürlüğü

filci

Üye
Ekran kartı sürücüsü güncel ve ekranın en son çözünürlüğü 1024x600 daha fazla artmıyor!
Yardım Lütfen!

0MG90

0MG90

Üye
Ekran kartı sürücüsü güncel ve ekranın en son çözünürlüğü 1024x600 daha fazla artmıyor!
Yardım Lütfen!
8.1 en az 1024x768 çözünürlük kabul ediyor. O sistem özelliğin tutmuyor malesef.

filci

Üye
Peki bizde uygulama açmayız o zaman (mecburen).
Teşekkürler Sağolun! :)

MaxipmaN

Üye
mağazam açılmıyor yükleme ekranında kalıyor ne yapabilirim?

ozakin70

ozakin70

Üye
atmayı bilmiyom hiç atmadım :D
.iso dosyasını cd yada win7tool programıyla usb ye yazdır. Biostan açılışta o taktığın usb yada cd yi 1. sıraya yerleştir kaydet yeniden baslat sonra Esc F12 Del artık hangisini destekliyorsa cihazın bas açılırken gerekli yönergeleri izleyerek kur tmmdır 1 kere youtubetan izlesen yaparsın çok basit.

habbuj

habbuj

Üye
8.1 Update kullanıyorum. Game for Windows Live sorunu var street Fighter x tekken oyunu açılmıyor ve oyunlarda save sorunu veriyor. Game Windows Liveyi nasıl yapacağız ya da hala 8.1 için çıkmadı mı acaba

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ekle ekle beni de ekle :D

okanbiz

okanbiz

Üye
selam bende orjinal windows 8 var bunu mağazadan 8.1 yapabilirmiyim ücretsiz yoksa yükseltmek için paramı vermeliyim.

0MG90

0MG90

Üye
selam bende orjinal windows 8 var bunu mağazadan 8.1 yapabilirmiyim ücretsiz yoksa yükseltmek için paramı vermeliyim.
Mağaza'dan ücretsiz yükleyebilirsin 8.1 i eğer orijinalse seninki

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
okanbiz

okanbiz

Üye
4 gb dosyayı mağazadan indirmem kolayda yükleme kaç saat sürerve 8 den 8.1 e geçerken bana ürün anahtarı sorcak mı

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
4 gb dosyayı mağazadan indirmem kolayda yükleme kaç saat sürerve 8 den 8.1 e geçerken bana ürün anahtarı sorcak mı
Sormaz sanırım, 8.1 biraz uzun sürdü bende, flaşla kolay kurdum ama kurulduktan sonra aşamalar falan uzun sürüyor

• Beğen
okanbiz

okanbiz

Üye
tekrar ürün anahtari falan istemiyicek dimi benden

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Sormaz sanırım, 8.1 biraz uzun sürdü bende, flaşla kolay kurdum ama kurulduktan sonra aşamalar falan uzun sürüyor
flashla kurarsa 8.1'i lisans otomattik gelmezmağazadan kuracaksın. zeten laptopun w8 yüklü geldiyse keyin bioasa gömülmüştür

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
okanbiz

okanbiz

Üye
e ozaman mağazdan indirrek mi yapıim işlemi :D

• Beğen

Üst Alt