Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
illaki projektör olması gerekmez. Yansıtılacak dış aygıt adı projektör olarak geçiyor sadece. İstediğin aygıtlarda birden çok yansıtmayı bu şekilde yapabilirsin.

atiakgun26

Üye
peki bilgisayarımın televizyonumu görmesini nereden nasıl sağlıycam ? bi program vb.mi gerekşyor acaba.

0MG90

0MG90

Üye
Bizim smart tv gözüküyor Dtv.... diye bluetoothlu olması gerekiyor sanırım

cubeyr

cubeyr

Üye
beyler windows 8.1 yükledim ama etkinleştiremiyorum yardımcı olur musunuz?elinizde çalışan ***** var mıdır?

The Shadow

The Shadow

Üye
beyler windows 8.1 yükledim ama etkinleştiremiyorum yardımcı olur musunuz?elinizde çalışan cra ck var mıdır?
Microsoft Toolkit ile sorunsuz bir sekilde aktivasyon yapabilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: cubeyr
The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeş ben windows toolkit programını nasıl kullanacağım (daha önce kullanmadım) yardımcı olabilir misin?
Product keys bolumunden isletim sistemini secip yukle activation bolumunden install a bas tamamdir :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Kardeş Kmspico diyorum yapsana onla
Duvara karşı konuşuyoz sanki

0MG90

0MG90

Üye
Ben kmspico ile yaptım oldu, bunla olmuyorsa Kms Türkçe indir onla dene

orxan_92

orxan_92

Üye
Arkadaşlar wimdows 8.1le windowsphone mağazası aynımı?? Yaani windowsphone cihazlarda mağazaya oyun veya uygulama geldiğinde windows8.1 bilgisayarlarada mağazada gelirmi?? Windowsphone cihazlara GT Racing 2 oyunu gelmiş ama bilgisayarda bulamadim

filci

Üye
Selâmın Aleyküm.
Yeni Windows 8.1 Enterprise kurdum bilgisayarıma. Metro arayüzünde herhangi bi uygulama simgesine tıkladığımda
"Ekran çözünürlüğü bu uygulamayı çalıştıramayacak kadar düşük. Ekranınızın çözünürlüğünü değiştirin." şeklinde uyarı çıkıyor. Bilgisayarımdan istediği çözünürlük 1024x768 var olan çözünürlük ise 1024x600. Minibook kullanıyorum. HP Mini 110. Oldukça küçük bi bilgisayar. Dolayısıyla ekran da küçük. Ne yapmam lazım?

The Shadow

The Shadow

Üye
Selâmın Aleyküm.
Yeni Windows 8.1 Enterprise kurdum bilgisayarıma. Metro arayüzünde herhangi bi uygulama simgesine tıkladığımda
"Ekran çözünürlüğü bu uygulamayı çalıştıramayacak kadar düşük. Ekranınızın çözünürlüğünü değiştirin." şeklinde uyarı çıkıyor. Bilgisayarımdan istediği çözünürlük 1024x768 var olan çözünürlük ise 1024x600. Minibook kullanıyorum. HP Mini 110. Oldukça küçük bi bilgisayar. Dolayısıyla ekran da küçük. Ne yapmam lazım?
Buyuk ihtimalle ekran kartinin driverini bulamamistir win 8.1. Netten ekran kartinin driverini ara varsa indirip kurarsan duzelir.

Üst Alt