Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

gangstarvegas

gangstarvegas

Üye
Beni de al! Windows 8 kullanıyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
Tam olarak nasil anakarti yuklememis olabilirim ve nasil yukliyebilirim.
Modelini bilmiyosan aida64 diye bir program var ordan gorup sitesinden driverlerini indirip kurarsin. Ama once aygit yoneticisinden bak bulunmus olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Modelini bilmiyosan aida64 diye bir program var ordan gorup sitesinden driverlerini indirip kurarsin. Ama once aygit yoneticisinden bak bulunmus olabilir :)
Yani anakart driverini mi yuklemem gerek. :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
0MG90

0MG90

Üye
.zip şeklindeki rainmeterlar nasıl yükleniyor bilen var mı?

orxan_92

orxan_92

Üye
Arkadaşlar benimde 1sorum olucak.windows 8.1de mağazada ucretli oyunlari uygulamalari ucretsiz yuklemek oluyormu hiyleyle falan? Yada başka yerden indirib kurmak olurmu?

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar benimde 1sorum olucak.windows 8.1de mağazada ucretli oyunlari uygulamalari ucretsiz yuklemek oluyormu hiyleyle falan? Yada başka yerden indirib kurmak olurmu?
Sanmam. Ne yapacaksin ki zaten :ehe Koskoca windows o kadar oyun ve uyg. varken :ehe

orxan_92

orxan_92

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow

atiakgun26

Üye
Merhaba arkadaşlar bende windows 8.1 var ekranımı tv ye yansıtmak istiyorum tvde miracast var windows un sitesine baktım sağda çıkan cihazlardan projektöre basın diyor faka bende projektör yok ne yapabilirim.Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt