Beni de al! Windows 8 kullanıyorum.
Tam olarak nasil anakarti yuklememis olabilirim ve nasil yukliyebilirim.anakartını yüklememiş olabilirsin. Bana yüklemeden gelmiyodu...
Modelini bilmiyosan aida64 diye bir program var ordan gorup sitesinden driverlerini indirip kurarsin. Ama once aygit yoneticisinden bak bulunmus olabilirTam olarak nasil anakarti yuklememis olabilirim ve nasil yukliyebilirim.

Yani anakart driverini mi yuklemem gerek.Modelini bilmiyosan aida64 diye bir program var ordan gorup sitesinden driverlerini indirip kurarsin. Ama once aygit yoneticisinden bak bulunmus olabilir![]()

Yani anakart driverini mi yuklemem gerek.![]()

Anakart driver inin yuklu olup olmadigini anlamak icin tam olarak nereye bakmam lazim

Aygit yoneticisineAnakart driver inin yuklu olup olmadigini anlamak icin tam olarak nereye bakmam lazim![]()

Onu biliyorumda aygit yoneticisin neresinden bakiliyor.Aygit yoneticisine![]()

Bulunmamissa zaten ustte soru isaretli olanlar cikiyor diger aygitlar diyeOnu biliyorumda aygit yoneticisin neresinden bakiliyor.![]()

Bulunmamissa zaten ustte soru isaretli olanlar cikiyor diger aygirlar diye![]()

Cikarinca ne cikiyor icinden ?.zip şeklindeki rainmeterlar nasıl yükleniyor bilen var mı?

.ini dosyası ve resimler yüklenmiyor yaniCikarinca ne cikiyor icinden ?![]()
.ini dosyası ve resimler yüklenmiyor yani

Sanmam. Ne yapacaksin ki zatenArkadaşlar benimde 1sorum olucak.windows 8.1de mağazada ucretli oyunlari uygulamalari ucretsiz yuklemek oluyormu hiyleyle falan? Yada başka yerden indirib kurmak olurmu?
Koskoca windows o kadar oyun ve uyg. varken 
Tabikide haklisin ama Asphalt 8i oynadim gercekten guzel grafikler,bide modern combat 4u oynamak istemiştimSanmam. Ne yapacaksin ki zatenKoskoca windows o kadar oyun ve uyg. varken
![]()