ee burayı vermişinizde nasıl indircez? mail aç diyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
There is no subscription associated with your Microsoft account.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızto this account.sonrada bunu veriyo..
nero-ashampoo burning studioDVD'ım var ona 8.1 yazdırmak istiyorum. Tek deneme şansım var. En kolay yazan yarıda hata vermeyen program hangisi?
MDSN nasıl açıcaz?paralı heraldeOnun için MSDN hesabınız olması gerek. Resmi linki verdim ben. Diğer türlü link paylaşımı yasak.
DVD'ım var ona 8.1 yazdırmak istiyorum. Tek deneme şansım var. En kolay yazan yarıda hata vermeyen program hangisi?
nero-ashampoo burning studio
MDSN nasıl açıcaz?paralı heralde
Büyük bir riske girip deniyorum. İnşallah olur.Diski tak, iso dosyasına sağ tıklayıp disk görüntüsüne yaz de tamamdır programa gerek yok.
Evet paralı.

Büyük bir riske girip deniyorum. İnşallah olur.![]()

Yaptım oldu. En kolayı buymuş. 2-3 yılda bir DVD çekiyorum onun da zor çekiyordum.Ben bu şekilde yazıyorum hep sıkıntı olmadı hiç. En son biraz bekliyor kapatma![]()

paralıysa ne işime yarar.. bekleyeyim biri upload etsin...Evet paralı.
Çift tıklama ile açılan taşınabilir yükleme gerektirmeyen bir program. Diğerlerinden farkı ise 5 mb, yükleme derdi yok, uefi mbr veya gpt düzeni ayarı yapabiliyorsunuz bu çoğunda yok. Özellikle yeni sistem bioslarda uefi görüntüsü oluşturmak zor ancak bu program ile kolay ve sorunsuz tavsiyemdir uzun zamandır kullanıyorum.Uefi, mbr, gpt neaklınızda olsun en güzel iso çekme programı rüfustur. Rüfus hem dvd hem flaş disk için çok kolay basit bir arayüzü var hatta arayüzü bile yok denebilirÇift tıklama ile açılan taşınabilir yükleme gerektirmeyen bir program. Diğerlerinden farkı ise 5 mb, yükleme derdi yok, uefi mbr veya gpt düzeni ayarı yapabiliyorsunuz bu çoğunda yok. Özellikle yeni sistem bioslarda uefi görüntüsü oluşturmak zor ancak bu program ile kolay ve sorunsuz tavsiyemdir uzun zamandır kullanıyorum.

Şuan mangalı yakıyorum daha sonra anlatırımUefi, mbr, gpt ne![]()

Pcnin iosde uefı ve ahcı böyle şeyler vardı onlarla mı ilgiliŞuan mangalı yakıyorum daha sonra anlatırım![]()

afiyet olsun şimdiden
mecaz anlamlıysada mazur gör 
Mangalda mı yemiyahPcnin iosde uefı ve ahcı böyle şeyler vardı onlarla mı ilgili
Tatil mi iş miafiyet olsun şimdiden
mecaz anlamlıysada mazur gör
![]()
aynen bios ayarları uefi ve legacy var legacy eski uefi yeni bios tipi secure boot fast boot gibi hızlı ve güvenilir önyükleme sistemi var açılış falan daha hızlı mesela ben ssd taktım daha sonra uefiye almaya unutup legacy attım bi daha uefi kurulum yaptım daha sonra. Ancak uefi yapabilmek için disk bölümünü gpt olarak biçimlendirmek gerekiyor yeni bilgisayarlar default olarak uefi geliyor mesela format atarken bu bölüme windows yüklenemez burası gpt biçiminde hatası alabilirsin bunun için tüm partitionları silmen gerekir. Mbr eski sistemdir zaten 100 mb önyükleme alanı oluşturur. İşte o programda legacy olan biosu uefi yapmak mümkün. Ancak şöyle birşey var 32 bit windows sürümleri uefi desteklemez ve flaş diskten atacaksan fat32 olarak atman lazım yani kuracağın windows sade olmalı 4 gbden fazla ise fat32 olarak boot edemezsin. Flaşın isterse 64 gb olsun. Ben sırf bu yüzden ispanyolca windows indirdim 
Ondan demekMangalda mı yemiyahaynen bios ayarları uefi ve legacy var legacy eski uefi yeni bios tipi secure boot fast boot gibi hızlı ve güvenilir önyükleme sistemi var açılış falan daha hızlı mesela ben ssd taktım daha sonra uefiye almaya unutup legacy attım bi daha uefi kurulum yaptım daha sonra. Ancak uefi yapabilmek için disk bölümünü gpt olarak biçimlendirmek gerekiyor yeni bilgisayarlar default olarak uefi geliyor mesela format atarken bu bölüme windows yüklenemez burası gpt biçiminde hatası alabilirsin bunun için tüm partitionları silmen gerekir. Mbr eski sistemdir zaten 100 mb önyükleme alanı oluşturur. İşte o programda legacy olan biosu uefi yapmak mümkün. Ancak şöyle birşey var 32 bit windows sürümleri uefi desteklemez ve flaş diskten atacaksan fat32 olarak atman lazım yani kuracağın windows sade olmalı 4 gbden fazla ise fat32 olarak boot edemezsin. Flaşın isterse 64 gb olsun. Ben sırf bu yüzden ispanyolca windows indirdim
![]()
bende arkadaşın pcye format attım tek part kalana kadar silmem gerekmişti. Normalde ondaki legacy veya diğeri mi bilmiyorum neyse işte o flashı görmüyordu. Orayı değiştirince görmüştü. Tüh bak ya. Arkadaş memnun değildi değişmiş sanki diyodu pc. Bilseydim sana sorardım daha önce nasıl olur diye :.arkadaşın pc 64 bitti. Ona bir daha format atmam gerekirse yardım eder misin bana
Bu arada afiyet olsun gene Halis hocam ismi unutmam artık 
Sen bilgisayarı kapatıp, yemek yeyip gelip tekrar açarken; ilk gelen ekranda sağ alt köşede İNTEL yazısının olduğu ekranda sol alt köşede delete f11 f12 gibi yazılar geliyor mu?Burdan ayar yapıp pil kullanım süresini uzatabilir miyiz? (Oyun falan oynuyamacağım sadece internet ve basit oyunlar için.)Mangalda mı yemiyahaynen bios ayarları uefi ve legacy var legacy eski uefi yeni bios tipi secure boot fast boot gibi hızlı ve güvenilir önyükleme sistemi var açılış falan daha hızlı mesela ben ssd taktım daha sonra uefiye almaya unutup legacy attım bi daha uefi kurulum yaptım daha sonra. Ancak uefi yapabilmek için disk bölümünü gpt olarak biçimlendirmek gerekiyor yeni bilgisayarlar default olarak uefi geliyor mesela format atarken bu bölüme windows yüklenemez burası gpt biçiminde hatası alabilirsin bunun için tüm partitionları silmen gerekir. Mbr eski sistemdir zaten 100 mb önyükleme alanı oluşturur. İşte o programda legacy olan biosu uefi yapmak mümkün. Ancak şöyle birşey var 32 bit windows sürümleri uefi desteklemez ve flaş diskten atacaksan fat32 olarak atman lazım yani kuracağın windows sade olmalı 4 gbden fazla ise fat32 olarak boot edemezsin. Flaşın isterse 64 gb olsun. Ben sırf bu yüzden ispanyolca windows indirdim
![]()
Ederim niye etmeyeyimOndan demekbende arkadaşın pcye format attım tek part kalana kadar silmem gerekmişti. Normalde ondaki legacy veya diğeri mi bilmiyorum neyse işte o flashı görmüyordu. Orayı değiştirince görmüştü. Tüh bak ya. Arkadaş memnun değildi değişmiş sanki diyodu pc. Bilseydim sana sorardım daha önce nasıl olur diye :.arkadaşın pc 64 bitti. Ona bir daha format atmam gerekirse yardım eder misin bana
Bu arada afiyet olsun gene Halis hocam ismi unutmam artık
![]()
Evet değişebilir mesela pcnin açılış boot ekranı bile farklı olabilir
Özellikle son sistem yani 2012 yılından sonra üretilen hatta 2010'a kadar dayanırda anakarta göre değişiyor. Uefi daha iyi. Mesela freedos laptoplar bile uefi olarak gelir. Direk uefi kurulum için hazırdır.İşte seninki legacy bios ben legacy attığımda da o yazılar geliyordu. Şuan sadece msi yazıyor sonra anında açılıyor zaten ssd taktıktan sonra çok farketti.Güzel oluyor.
Sen bilgisayarı kapatıp, yemek yeyip gelip tekrar açarken; ilk gelen ekranda sağ alt köşede İNTEL yazısının olduğu ekranda sol alt köşede delete f11 f12 gibi yazılar geliyor mu?Burdan ayar yapıp pil kullanım süresini uzatabilir miyiz? (Oyun falan oynuyamacağım sadece internet ve basit oyunlar için.)