Bunlar Türkçe olanlar mı gene aynı mıIso dosyaları geldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlar Türkçe olanlar mı gene aynı mı![]()
Anladım üzerine yüklerim o zaman dili tam Türkçe yapmanın yolunı bulamazsamTürkçe. MSDN ile içerik farkı yok sadece dil farkı var.

iş olsun torba dolsun yaptıklarıMSDN Windows 8.1 Update 1 kurulu olmasına rağmen 887MB boyutunda 8.1 Update güncellemesi gözüküyor iso içine ekler insan![]()

Bi Türk forumundan çekersin hacıMSDN Windows 8.1 Update 1 kurulu olmasına rağmen 887MB boyutunda 8.1 Update güncellemesi gözüküyor iso içine ekler insan![]()
1-2 haftaya çıkarırlar bizde de güzel bişey
Onbuka sanırım yapan kişi onun xp ve 7si güzeldi ama 8.1de read yazma hatası almıştım 
Arkadaşların yazdıklarına göre evetWindows uptade de var mı şuan![]()

Ewt varWindows uptade de var mı şuan![]()
Türkçe 8.1'e bu güncellemeleri kurunca zaten Türkçe olacak. anlayamadım ben bu konunun gidişatı nı?![]()
![]()
Format lazım ise at normal 8.1 formatıIso'dan bahsediyoruz. Format için. Güncelleme yapmayı tercih edenler için sıkıntı yok tabi.
Üstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak

aynen format 30 dk güncelleme 1 saat kim uğraşcak onlaFormat lazım ise at normal 8.1 formatıÜstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak
![]()
Siz format sonrası güncelleme yapmak istemediğiniz için mi bekliyorsunuz .iso'yu.
Format lazım ise at normal 8.1 formatıÜstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak
![]()
Siz format sonrası güncelleme yapmak istemediğiniz için mi bekliyorsunuz .iso'yu.
Yoksa elbet güncelleme yapacağız ama bu diğerlerinden farklı bir güncelleme. Üzerine kurmak yerine iso varken temiz kurulum yapmak daha iyi olur. Bir sonraki isoya kadar kullanılır