Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Iso dosyaları geldi.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Güncellemeler Updateye düştü arkadaşlar indirebilirsiniz... KB2919355/427,4MB(32 bit için) Hadi hayırlı olsun bende başlatayım bari 2 gb güncelleme olmuş :ehe
6 güncelleme windows 8.1 için, 19 güncelleme de office 2013 için bu gün yayınlanan

Son düzenleme:
ozakin70

ozakin70

Üye
Officele beraber 26 güncelleme geldi yapiyorum suan

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ANIL

ANIL

Admin
MSDN Windows 8.1 Update 1 kurulu olmasına rağmen 887MB boyutunda 8.1 Update güncellemesi gözüküyor iso içine ekler insan :D

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
ismail

ismail

Üye
MSDN Windows 8.1 Update 1 kurulu olmasına rağmen 887MB boyutunda 8.1 Update güncellemesi gözüküyor iso içine ekler insan :D
Bi Türk forumundan çekersin hacı :) 1-2 haftaya çıkarırlar bizde de güzel bişey :) Onbuka sanırım yapan kişi onun xp ve 7si güzeldi ama 8.1de read yazma hatası almıştım :)

ANIL

ANIL

Admin
Türkçe iso gelir yakında. Format atıp rahatınıza bakın :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Windows uptade de var mı şuan :)

ANIL

ANIL

Admin
Rusça ve Almanca iso düştü fakat tr yok, bekleyiş devam ediyor :D

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
ben yükledim gece 12de bana gelmişti :ehe

Uhops

Uhops

Üye
Türkçe 8.1'e bu güncellemeleri kurunca zaten Türkçe olacak. anlayamadım ben bu konunun gidişatı nı? :) :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Türkçe 8.1'e bu güncellemeleri kurunca zaten Türkçe olacak. anlayamadım ben bu konunun gidişatı nı? :) :hmmm

Iso'dan bahsediyoruz. Format için. Güncelleme yapmayı tercih edenler için sıkıntı yok tabi.

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Iso'dan bahsediyoruz. Format için. Güncelleme yapmayı tercih edenler için sıkıntı yok tabi.
Format lazım ise at normal 8.1 formatı :) Üstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak :) :hmmm
Siz format sonrası güncelleme yapmak istemediğiniz için mi bekliyorsunuz .iso'yu.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Format lazım ise at normal 8.1 formatı :) Üstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak :) :hmmm
Siz format sonrası güncelleme yapmak istemediğiniz için mi bekliyorsunuz .iso'yu.
aynen format 30 dk güncelleme 1 saat kim uğraşcak onla

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
ANIL

ANIL

Admin

Yeni iso çıkmış format atmadan olmaz :D Yoksa elbet güncelleme yapacağız ama bu diğerlerinden farklı bir güncelleme. Üzerine kurmak yerine iso varken temiz kurulum yapmak daha iyi olur. Bir sonraki isoya kadar kullanılır :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve -Börteçine-

Üst Alt