Invoke Üye ErSin9006' Alıntı: bişey diyecem ben güncellemeleri alabiliyorum ama bazı durumlarda kişisel bilgisayarınızı etkinleştirin diyor anlamadım gitti? Genişletmek için tıkla ... Etkin değil de ondan öyle diyor; ama etkin olmasa da windows güncelleme vermeyi kesmiyor.
ErSin9006' Alıntı: bişey diyecem ben güncellemeleri alabiliyorum ama bazı durumlarda kişisel bilgisayarınızı etkinleştirin diyor anlamadım gitti? Genişletmek için tıkla ... Etkin değil de ondan öyle diyor; ama etkin olmasa da windows güncelleme vermeyi kesmiyor.
ErSin9006 Üye daha sıfır aldım mediamarktan güncellemede hiç bi skıntı yok ama mesela win8 öğeleri ekleyin deyince şifre istiyor pc linsansını giriyom kabul etmiyor
daha sıfır aldım mediamarktan güncellemede hiç bi skıntı yok ama mesela win8 öğeleri ekleyin deyince şifre istiyor pc linsansını giriyom kabul etmiyor
Baranbaris Üye -qarapapaq-' Alıntı: torrentten indirip kurmuş, sonra skype ile aktifleştirmiş, anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle ama dvd'ye yazdirmadan setup'u acip guncelledim sorunsuzca halletti ama arada uykudan uyandirinca 15-20 sn kendine gelmiyor fare hareket ediyor fakat tiklama algilamiyor o sure icinde Anti-Okul' Alıntı: 18 ekimi bekliyelim. Benim hala anlayamadığım konu şimdi normal Windows8 kurar gibi mi kuracağız? Yoksa kendisi güncelliyecek mi Genişletmek için tıkla ... Markete guncelleme olarak gelir bence market tasarimi degismis guzel olmus.
-qarapapaq-' Alıntı: torrentten indirip kurmuş, sonra skype ile aktifleştirmiş, anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle ama dvd'ye yazdirmadan setup'u acip guncelledim sorunsuzca halletti ama arada uykudan uyandirinca 15-20 sn kendine gelmiyor fare hareket ediyor fakat tiklama algilamiyor o sure icinde Anti-Okul' Alıntı: 18 ekimi bekliyelim. Benim hala anlayamadığım konu şimdi normal Windows8 kurar gibi mi kuracağız? Yoksa kendisi güncelliyecek mi Genişletmek için tıkla ... Markete guncelleme olarak gelir bence market tasarimi degismis guzel olmus.
Uhops Üye Konu Sahibi ErSin9006' Alıntı: Bu gece indirilmeye hazır olurmu ki ) Genişletmek için tıkla ... Denemek lazım,Saat 12 den sonra Fakat olacağını sanmam sabah olunca yayınlanır heralde.
ErSin9006' Alıntı: Bu gece indirilmeye hazır olurmu ki ) Genişletmek için tıkla ... Denemek lazım,Saat 12 den sonra Fakat olacağını sanmam sabah olunca yayınlanır heralde.
Baranbaris Üye Ohoo millet uyuyo coktan indirdim bile RTM'ydi bendeki Final yaptim 3 guncellestirme yukledi updateden
Ohoo millet uyuyo coktan indirdim bile RTM'ydi bendeki Final yaptim 3 guncellestirme yukledi updateden