Yardım Windows 8.1 güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 güncelleme sorunu
Bilgisayarımda windows8 yüklü fakat mağazasında 8.1 güncellemesi gözükmüyor windows8 pro yüklü crackli :) orijinallik testinde windowsn sitesinde bile orjinal görünüyor fakat güncelleme gözükmüyor sorun neyden dolayı acaba

ismail

ismail

Üye
Bilgisayarımda windows8 yüklü fakat mağazasında 8.1 güncellemesi gözükmüyor windows8 pro yüklü crackli :) orijinallik testinde windowsn sitesinde bile orjinal görünüyor fakat güncelleme gözükmüyor sorun neyden dolayı acaba
zaten crackliymiş win8.1 indir kur :D

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
zaten crackliymiş win8.1 indir kur :D
Uğraşmamak için hani güncelleme olarak verdi öyle kurayim diyorum format atmadan ama güncelleme gözükmüyor e windows u hotmail hesabı ile açtım yine güncelleme gözükmüyor internete baktım ama sonuç alamadım

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Uğraşmamak için hani güncelleme olarak verdi öyle kurayim diyorum format atmadan ama güncelleme gözükmüyor e windows u hotmail hesabı ile açtım yine güncelleme gözükmüyor internete baktım ama sonuç alamadım
windowsu kurarken yükselt deyince gitmiyodu sanırım ama tam hatırlayamadım

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
ismail

ismail

Üye
Yükselt derken 8.1 e neden yükseltiliyor
windowsu kurarken yükselt veya yalnızca bunu kur gibi seçenekler vardı. yükselt deyince video resim falan kalıyo ama kurulu olan herşey gidiyo

Invoke

Invoke

Üye
Orijinal değil ama cra ck islemi yapili diğer windows genellemeleri geliyorda bu neden gelmiyor ki :eek:

Diğer windows güncellemeleri gelir zaten ama bu gelmez.
Yükselt derken 8.1 e neden yükseltiliyor

Normal 8'i kurduğun gibi 8.1' indireceksin orada seçenekler var, windowsun üstüne kur yanına kur, falan gibi, işte diskleri siliyorsun falan bir ekran geliyor ya anlamışsındır, oradaki seçenekten bahsediyor.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
sadece 8.1 paketi indirilebiliyormu yoksa bahsettiginiz komple 8.1 windows mu :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Bu gücellemenin başka yolu yok yani eminsiniz ? :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıyeten Bi sorum olacak sitede kullanan varmı bilmyorum ama ben line kullanıyorum line uygulmasının windows versiyonu çıkmış onuda kurdum telefondaki hesabımla eşitledim arkadaş listemde gözüktü ama yazışma dışında sesli veya görüntülü arama seçenekleri çıkmıyor neyden olabilir acaba ben bununla ilğili konu açtım ama onlie kişilerle sormakta fayda var :)

Invoke

Invoke

Üye
Ayrıyeten Bi sorum olacak sitede kullanan varmı bilmyorum ama ben line kullanıyorum line uygulmasının windows versiyonu çıkmış onuda kurdum telefondaki hesabımla eşitledim arkadaş listemde gözüktü ama yazışma dışında sesli veya görüntülü arama seçenekleri çıkmıyor neyden olabilir acaba ben bununla ilğili konu açtım ama onlie kişilerle sormakta fayda var :)

Hiç bilmiyorum, line kullanmadığımdan. :D

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda sitede yardımcı olabilecek varmı acaba line ile ilğili benim için önemli de

exp_l0it

exp_l0it

Üye
windows 8.1 i xplerdeki sp2 yi sp3 güncelleme gibi düşünebilirsin. ancak 8.1 yaklaşık 3,5 GB boyutunda güncelleme. 8e benzemesine rağmen bazı şeyler değişiyor.