zaten crackliymiş win8.1 indir kurBilgisayarımda windows8 yüklü fakat mağazasında 8.1 güncellemesi gözükmüyor windows8 pro yüklü crackliorijinallik testinde windowsn sitesinde bile orjinal görünüyor fakat güncelleme gözükmüyor sorun neyden dolayı acaba

Uğraşmamak için hani güncelleme olarak verdi öyle kurayim diyorum format atmadan ama güncelleme gözükmüyor e windows u hotmail hesabı ile açtım yine güncelleme gözükmüyor internete baktım ama sonuç alamadımzaten crackliymiş win8.1 indir kur![]()
windowsu kurarken yükselt deyince gitmiyodu sanırım ama tam hatırlayamadımUğraşmamak için hani güncelleme olarak verdi öyle kurayim diyorum format atmadan ama güncelleme gözükmüyor e windows u hotmail hesabı ile açtım yine güncelleme gözükmüyor internete baktım ama sonuç alamadım
windowsu kurarken yükselt deyince gitmiyodu sanırım ama tam hatırlayamadım
Yükselt derken 8.1 e neden yükseltiliyorwindowsu kurarken yükselt deyince gitmiyodu sanırım ama tam hatırlayamadım
Orijinal değil ama ***** islemi yapili diğer windows gücellemeleri geliyorda bu neden gelmiyor ki :eek:Orijinal değilse güncelleme gelmez.
Yükselt diyince veriler silinmiyor.
windowsu kurarken yükselt veya yalnızca bunu kur gibi seçenekler vardı. yükselt deyince video resim falan kalıyo ama kurulu olan herşey gidiyoYükselt derken 8.1 e neden yükseltiliyor
Orijinal değil ama cra ck islemi yapili diğer windows genellemeleri geliyorda bu neden gelmiyor ki :eek:
Yükselt derken 8.1 e neden yükseltiliyor
sadece 8.1 paketi indirilebiliyormu yoksa bahsettiginiz komple 8.1 windows mu![]()

Bu gücellemenin başka yolu yok yani eminsiniz ?![]()

Ayrıyeten Bi sorum olacak sitede kullanan varmı bilmyorum ama ben line kullanıyorum line uygulmasının windows versiyonu çıkmış onuda kurdum telefondaki hesabımla eşitledim arkadaş listemde gözüktü ama yazışma dışında sesli veya görüntülü arama seçenekleri çıkmıyor neyden olabilir acaba ben bununla ilğili konu açtım ama onlie kişilerle sormakta fayda var![]()