TheNightMare.
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama benim ekran karti biraz eski yiende tanir miWindows 8.1 driveri otomatik tanıyacaktır muhtemelen...
zaten en onemliside o ekran acilmazsa driver i yukliyememTanımazsa kendi sitesinden yüklersin ben hep öyle yapıyorum nasıl olsa microsoftun sadece ekranı çalıştırmak için koyduğu dandik driver var
Tahmini hesap yapar ona göre tıklarsın artıkzaten en onemliside o ekran acilmazsa driver i yukliyemem
Tahmini hesap yapar ona göre tıklarsın artık
Tabii ki de ama mesela win 7 de en yüksek 1024x768 oluyordu yani fazla bi görüntü kalitesi bekleme bundan dayani ekran goruntusü çözünürlüğü ekran görünecek sekilde olur mu ???
driver i yukliyecek kadar bir goruntu olsun yeterTabii ki de ama mesela win 7 de en yüksek 1024x768 oluyordu yani fazla bi görüntü kalitesi bekleme bundan da
Her türlü olur merak etme sen rahatlıkla kurabilirsin 8.1 idriver i yukliyecek kadar bir goruntu olsun yeter
Her türlü olur merak etme sen rahatlıkla kurabilirsin 8.1 i
Windows 8.1 otomatik tanır sen takma kafana kur.
Mario ile gönderildi.
onu diyorum, elle tanıtırsan. ekran kartını benim ekran kartım için normalde yazılmış driver yok ancak windows 7den kalma driver tanıtınca gayet düzgün çalşıyor tek sorun CCC yok ..Win8.1 i kurunca radeon 7... Serisi driver i yoktu mecburen dondum win8 e simdide tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?