Windows 8.1 Ekran Kartı driver'ı

Konu Sahibi
Windows 8.1 Ekran Kartı driver'ı
Windows 8.1 yuklmeyi dusunuyorum duyduguma gore yukleyince, ekran karti driverini kendi yukluyormus ama benim ekran kartı:
ati-radeon-x300-x550-x1050-series.
biraz eski bif kart ama ginede kendi driverini kurarmi...

Windows 8.1 driveri otomatik tanıyacaktır muhtemelen...

Tepkiler: CaptainPrice.
Tanımazsa kendi sitesinden yüklersin ben hep öyle yapıyorum nasıl olsa microsoftun sadece ekranı çalıştırmak için koyduğu dandik driver var

Driveri tanımasa bile pc çalışır sadece gerekli performansı alamazsın...Yani tanımasa bile siteden inrip rahatlıkla manuel olarak sürücüleri kurabilirsin....

Tepkiler: GDDR5 ve CaptainPrice.
    Konu Sahibi
yani ekran goruntusü çözünürlüğü ekran görünecek sekilde olur mu ???

Windows 8.1 otomatik tanır sen takma kafana kur.

Mario ile gönderildi.

exp_l0it

Üye
driver dosyalarını bul 8.1 bile bana driver buldurmak zorunda bıraktı. windows 7 kurunca ekran kartını yüklerken ati diye cde klasör oluşuyordu. onun içinden tanıt gelicektir. seninkinden biraz yeni benim ekran kartıda x1550

esokmen

Üye
Win8.1 i kurunca radeon 7... Serisi driver i yoktu mecburen dondum win8 e simdide tedirginim.

exp_l0it

Üye
Win8.1 i kurunca radeon 7... Serisi driver i yoktu mecburen dondum win8 e simdide tedirginim.
onu diyorum, elle tanıtırsan. ekran kartını benim ekran kartım için normalde yazılmış driver yok ancak windows 7den kalma driver tanıtınca gayet düzgün çalşıyor tek sorun CCC yok ..