Windows 8.1 Ekran Kartı driver'ı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Ekran Kartı driver'ı
Windows 8.1 yuklmeyi dusunuyorum duyduguma gore yukleyince, ekran karti driverini kendi yukluyormus ama benim ekran kartı:
ati-radeon-x300-x550-x1050-series.
biraz eski bif kart ama ginede kendi driverini kurarmi...

fnldstntn

Üye
Windows 8.1 driveri otomatik tanıyacaktır muhtemelen...

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
The Shadow

The Shadow

Üye
Tanımazsa kendi sitesinden yüklersin ben hep öyle yapıyorum nasıl olsa microsoftun sadece ekranı çalıştırmak için koyduğu dandik driver var :ehe

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Tanımazsa kendi sitesinden yüklersin ben hep öyle yapıyorum nasıl olsa microsoftun sadece ekranı çalıştırmak için koyduğu dandik driver var :ehe
zaten en onemliside o ekran acilmazsa driver i yukliyemem :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

fnldstntn

Üye
Driveri tanımasa bile pc çalışır sadece gerekli performansı alamazsın...Yani tanımasa bile siteden inrip rahatlıkla manuel olarak sürücüleri kurabilirsin....

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
yani ekran goruntusü çözünürlüğü ekran görünecek sekilde olur mu ???

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Windows 8.1 otomatik tanır sen takma kafana kur.

Mario ile gönderildi.

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
driver dosyalarını bul 8.1 bile bana driver buldurmak zorunda bıraktı. windows 7 kurunca ekran kartını yüklerken ati diye cde klasör oluşuyordu. onun içinden tanıt gelicektir. seninkinden biraz yeni benim ekran kartıda x1550

• Beğen
esokmen

esokmen

Üye
Win8.1 i kurunca radeon 7... Serisi driver i yoktu mecburen dondum win8 e simdide tedirginim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Win8.1 i kurunca radeon 7... Serisi driver i yoktu mecburen dondum win8 e simdide tedirginim.
onu diyorum, elle tanıtırsan. ekran kartını benim ekran kartım için normalde yazılmış driver yok ancak windows 7den kalma driver tanıtınca gayet düzgün çalşıyor tek sorun CCC yok ..

Üst Alt