Windows 7Service Pack1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7Service Pack1
Merhaba ben başlıkdada belirttiğim gibi Wİndows 7 Service Pack ( Hizmet Pkaeti ) 1 download.microsoft sitesinden indiremiyorum Bana alternatif link verirseniz sevinirim. Veya donload.microsoft sitesinden neden indiremiyorum. Windows Orijinal Starter. Araştırma yaptım çözümler çare olmadı

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
benim bildiğim coğu site microsoftun lınkını kullanarak yapıyor bu ıslemı ama bkayım belki blurum

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Tmm Kardes deniyeceğim.

Kardes denedim. Olmadı. ''Hata! Internet Explorer download.microsoft.com sitesini bulamadı'' dedi. Ya Siz İndirseniz bi zahmet alternatif link koysanız hotfile gibi. Yada çözüm bulun.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya hangi dosyayı indircez ki :S

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş microsoft tan indirme yapamıyorum. Windowsum Orijinal olmasına rağmen. Bana alternatif link Hotfile fileserve gibi sitelerden upload edermisiniz? Windows 7 32 bit İşletim sistemim

Ozan

Ozan

Admin
Bu linkten en alttakini yükleyeceksiniz. Eğer windows 64 bit ise en alttakinin bir üstündekini yükleyin normal 32 bit ise en alttaki ...

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Linki indiremiyorum. Sizde 32 bit varsa HOTFİLE gibi sitelerden upload eder misiniz ve paylaşırmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt