windows 7den xpye dönemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
windows 7den xpye dönemiyorum
arkadaşlar laptopum sony vaio windows xp yapmak istiyorum fakat mavi ekran hatası alıyorum. Entegreli xp kuruyorum ondada masaüstü değişik geliyor hiçbir şey açılmıyor. Ben nasıl xp kurabilirim ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
biostan hardisk ile ilgili bir secenek var onu degistir buyuk ihtimal ondandır.
nasıl diye baskasına sor bilgim bu kadar

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fakat o seçeneği bilen var mı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o seçeneği boşver :)
entegreli XP ile yapamazsın.. çünkü driverların bir çoğu uyumsuz çıkacaktır..
sen orjinal yani entegre olmayan bir XP CD si bul..
onunla formatla...
XP zaten özürlü bir sistem :D hiç bir driverı yüklemez...
sen sırasıyla sony nin sitesinden noteebookun modeline göre uygun driverı indir kur :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca neden XP.... microsoft XP yi çöpe atmaya başladı hala XP diyorsunuz.. :)
windows 7 güzel ve performanslı..

yine yapamazsan biosu söylerim :)

place3461

place3461

Üye
herkes bilgisayarı kasmıyor deyip xp yüklüyor halbuki hiçbir artisi ve güvenliği yok ki windows 7 kullanın keyfinize bakın

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
benim laptop windows 7 de bazı oyunları açarken kasıyor bende xp yüklemek istiyorum. Normal xp kurulum cdsi ile format atarken hata veriyor. Bios seçeneğini söylerseniz çok iyi olur

lgkg300

lgkg300

Üye
aynen öyle herkes Xp kasmıyor diye bilgisayarlara yüklüyorlar (özellikle notebooklarda) Ram 2gb olsun windows 7 yükle. Ama işlemci atom ise ram 4 gb olsa da -ki bu imkansız- ise yaramaz

fnldstntn

Üye
Dostum yuklemeye calistigin xp sata destekli olmasi gerek yoksa bios ayarlarini degistirmeden yukleyemexsin...Yuklesen bile sta destekli pc ye gore daha az performans alirsin...Har diske yazma ve okuma hizlari olarak...

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
sata entegreli yapıyorum gene olmuyor

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Benim bildiğim win7 den xp ye geçemiyoduk onun için pc cilerde bir makine ver pc ye onu takip olye yüklüyorlar windows7 nin bootlari izin vermiyor yüklemeye

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle birşey yok çünkü ben bu laptop dan önceki bilgisayarında 7 den xp ye geçebiliyordum

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
bunu yapabilmek için önce sony sayfasından donanım sürücülerinizin xp desteği var mı kontrol edin yoksa en basitinden tümleşik kameranız varsa kullanamazsınız!
xp ye dönebilmek için önce win 7 dvd sini takın ve disk biçimlendirme alanında C kısmını silip yeniden oluşturun dvd yi çıkartıp bu sefer xp cd sini yerleştirin(hata verecektir yinede yapın ) ve format atmaya devam edin C=

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
tümleşik kamera ne demek

- - - Eklendi - - -

yalnız laptop xp yi destekliyor çünkü yanında orjinal xp cdsi verdiler fakat cdnin ürün kodu yok :(

korkusuz058

Üye
kardeş önce vista ultimateyle komple sil hdd ni sonra vista kur ondan sonra xp dene aynı sorun bende de vardı yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana...

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
eve gidince bir deneyim

Avunyali

Üye
isohunt diye bir site var oradan XP Driver Bul Torrent İndir Çalıştır ... Downgrade Yap !! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt